banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Hamas, Siyonist Televizyonlarına Sızdı-VİDEO

Bildiride, Kassam Tugayları Başkomutanın ardından yayınlanan ve Youtube paylaşım sitesinin sildiği mesajın aynısı verildi.

Mesajda, Siyonist Ordu'nun kara harekatı düşüncesi ile Gazze'ye yaklaşmamalarını, böyle bir durumda büyük darbe vurulacağı yönünde tehditler edilerek diri olarak esir alınacakları belirtildi.

Mesajın ardından daha önce yayınladığım siyonist rejimin tankının havaya uçuruluş görüntüleri yayınlandı.

Direnişin daha önce de siyonist subayların 5000 tanesinin telefon, adres ve aile bilgilerine ulaştığı ve cep telefonlarına " Gazze size mezar olacak" mesajı yollanmıştı.

Türk Basını Sınıfta Kaldı

İslami Direniş'in "ambargo kalkmadan ateşkes yok" açıklamasına rağmen henüz kesinliği netleşmeyen bir söylentiye balıklama atlayarak İsrail ile Hamas ateşkesde anlaştı haberlerini manşetlerle ekranlarını dolduran medyamız sınıfta kaldı.

Önce saat 21:00 de ateşkes kararı alınacağını iddia eden basın, sonra gece saat 00:00'de anlaşmanın sağlanacağını öne sürdü.

Ancak ilk dakikalardan itibaren bunun yalan olduğu israil saldırılarının devam etmesiyle ortaya çıktı.

İşte Direniş'in İsrail Televziyonundan Kanal 2'ye sızdığı anlar:



Tevhidhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.