Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rggagj738uiv8d04604tb39q70, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Halfeti Belediyesi Logoso Değişti haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Halfeti Belediyesi Logoso Değişti

Halfeti Belediyemizin kurumsal logosu olarak kullanılmak üzere düzenlenen Halfeti Belediyesi Logo Yarışması’nın sonuçlanması ardından ilk 3 sıraya giren yarışmacılara ödülleri takdim edildi. Yapılan yarışmanın ardından Belediye Meclisi tarafından oluşturulan komisyonun seçtiği eserler arasında Belediye Meclisi yaptığı oylamayla Halfeti’nin kültürel, tarihi ve sosyal yapısını yansıtacak tasarımları derecelendirildi. Dereceye giren eserler sırasıyla birinciliği Şahin Şahin, ikinciliği Semih Akın Torlu ve üçüncülüğe ise Ayşe Orak tarafından hazırlanan tasarımlar oldu.

HALFETİ BELEDİYESİ LOGOSO

Dereceye girenlere ödüllerini eşbaşkanlar verdi

Dereceye giren yarışmacılar, belediyenin hizmet binasın gerçekleştirilen tören ile ödülleri Belediye eş başkanları Mustafa Bayram ve Ayşe Durmuş ağırlandı. Belediye hizmet binasındaki başkanlık makamında ilçe dışında olmalarından ötürü ikinci ve üçüncü olan yarışmacılar katılamazken, birinciliğe layık görülen logo tasarımının sahibi Şahin Şahin’e ödülü eşbaşkanlarımız Bayram ve Durmuş tarafından takdim edildi. Törene katılamayan ve dereceye giren yarışmacıların ödülleri ise, kendilerine ulaştırılmak üzere gönderildi. Eşbaşkanlar Bayram ve Durmuş, dereceye giren yarışmacıların ödüllerini iyi günlerde kullanmaları temennisinde bulunarak, yoğun katılımın olduğu yarışmaya katılan herkese gösterdikleri ilgi ve alakan ötürü ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

Eşbaşkanlar Bayram ve Durmuş, yavaş yavaş turizm merkezine haline gelen saklı cennet Halfeti’nin bu noktada kurumsal kimliğin olmazsa olmazı olan kurumsal logoya duydukları ihtiyaçtan ötürü bu yarışmayı düzenlediklerini belirtti. Eşbaşkanlar Bayram ve Durmuş, kurumsal olarak görünürlüklerini daha fazla hissettirmek için belirlenen logonun bu anlamda katkısı olacağı dile getirildi.

Yeni logo günümüz kriterleri esas alınarak belirlendi 

Böylelikle belediyemizin kurumsal kimliğinde kullanılması için seçilen logonun dış hatları ilçeyle bütünleşen yeşil hatlarla kaplanırken, iç hatlarda ise ilçenin bereketini temsilen Fırat Nehri, güneş ve Halfeti’nin dünyaca ünlü karagülünü kapsayan çizimler yer aldı. Logoda 4 mevsimi tadında yaşayan Halfeti ilçesinin gökyüzü, doğa yeşili, su temaları ile bir bütün olarak yansıtıldı. Eskisine oranla günümüzün tasarım kriterlerine uygun olarak düzenlenen logoda baskı seçeneklerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.