banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Erdoğan Ban Ki-moon ile görüştü

NEWYORK - Birleşmiş Milletler 69. Genel Kurulu için bulunduğu New York’ta BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam da Genel Kurul münasebetiyle Türkevi'nde bir resepsiyon verdi.

Programı çerçevesinde CFR’de gerçekleştirdiği konuşmasının ardından Birleşmiş Milletler binasına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada BM Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkevi’nde resepsiyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam da BM 69. Genel Kurulu münasebetiyle Türkevi’nde bir resepsiyon verdi. Çok sayıda yabancı devlet ve hükümet başkanı ile BM misyon temsilcisinin katıldığı resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuklarla tek tek ilgilendi. Resepsiyona Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı Volkan Bozkır, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hicaz’dan İstanbul’a Hz. Peygamber sevgisi; Aşk-ı Nebi Sergisi”ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resepsiyonun ardından İslam Kültür ve Sanat Platformu’nca, 2014 yılı Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Hicaz’dan İstanbul’a Hz. Peygamber Sevgisi; Aşk-ı Nebi Sergisi”nin açılışına da katıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.