banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

EĞİLMEZ KÖYLERDE GÜLLERLE KARŞILANDI

 

Seçim çalışmaları kapsamında köy köy dolaşarak vatandaşlardan AK Parti’ye destek olmalarını isteyen Milletvekili Adayı Av. Yususf Eğilmez, Karaköprü ilçesine bağlı Akıncı, Ağılcık, Karataş, Sarım, Geçitköy ve Özgedik köylerini ziyaret etti. Ziyarette etrafını saran küçük çocuklar Eğilmez ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy’a gül hediye ettiler.
Ziyaretlerde Muhtarların sorunlarını dinleyen Eğilmez, “AK Parti Hükümetleri tarafından bu güne kadar ne kırsal merkez ayrımı yapıldı ne de ırk ayrımı yapıldı. Her yere ve bölgeye hizmetlerimiz gitti. Hatta Şanlıurfa’ya ve kırsala pozitif ayrım yapıldı. Bu hizmetleri yaparken hiç birisini seçim yatırımı olarak yapmadık. Hepsini halka hizmet için Allah rızası için yaptık. Halkımız da bu samimi hizmetleri gördüğü için girdiğimiz tüm seçimlerde partimize teveccüh gösterdi. İnşallah bu seçimde de Şanlıurfalıların teveccühü ile 12 Vekil çıkaracağız” dedi.
Köy ziyaretlerine Aday Yusuf Eğilmez’le beraber Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Büyükşehir Başkan Vekili Av. Sabri Yetim, İlçe Gençlik kolları Başkanı Mehmet Eriş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.