Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_u7luv6h832j2fsm6p7pihdt7b0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Dışişleri Bakanlığı'ndan Kırım açıklaması haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Dışişleri Bakanlığı'ndan Kırım açıklaması

Dışişleri Bakanlığı, Kırım’da yapılan seçimler hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, “Türkiye, Kırım Özerk Cumhuriyeti’nin (KÖC) yasadışı ilhakını tanımamaktadır. Bu çerçevede, KÖC’nde 14 Eylül 2014 günü yapılan “seçimlerin” de ülkemiz açısından bir geçerliliği bulunmamaktadır.” denildi.

Açıklamanın devamında, “Öte yandan, son günlerde Kırım Tatar Milli Meclisi’ne (KTMM) yönelik baskıların giderek artmasını derin endişeyle karşılıyoruz. Kırım’ın yerli halkı olan Tatar toplumunu sindirmeye yönelik bu tür eylemleri kınıyor ve derhal sonlandırılması çağrısında bulunuyoruz.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.