banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Cumhurbaşkanı çöp topladı

ABHAZYA – Abhazyanın turizm şehri Sohum’da sivil toplum örgütlerinin düzenlediği etkinlik çerçevesinde Karadeniz sahilinde temizlik çalışmalarına katılan Cumhurbaşkanı Raul Hacimba’ya Abhazya parlemento Başkanı Vilari Bıganba ve milletvekilleride eşlik ettiler.

Cumhurbaşkanı Raul Hacimba “ Abhazya  Karadeniz sahil şeridinin en güzel turizm yerlereni biridir. Turizmde ilerleyebilmemiz için öncelikle temiz sahillerimizin olması gerekiyor, sivil toplum kuruluşlarımızın bu konuda duyarlı davranması bizleri memnun ediyor, bizlerde devlet yekilileri olarak onların bu çalışmalarında birlikte sahillerimizi temizliyoruz. Abhazya geleceğin turizm merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor, bu konuda yapacak çok işlerimiz var, tatillerini abhazyada geçirmek isteyenler bilmelidir ki Abhazya tanrının insanoğluna bahşettiği en güzel yerlerden biridir.” dedi. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.