banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Ceylanpınar'da bir öğretmen vuruldu, okullar tatil edildi

Suriye'nin Rasulayn ilçesinde çıkan çatışmada seken bir mermi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Atatürk İlköğretim okuluna isabet etti.

Eğitimin yapıldığı okulda bir öğretmene kurşun isabet etti. Öğretmen yaralandı.

Ra'sulayn'ın kontrolünü elinde bulunduran Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile terör örgütü Pkk'nın Suriye'deki uzantısı olarak bilinen Demokratik Birlik Partisi (PYD) mensupları arasında bölgenin denetimi konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle zaman zaman çatışmalar yaşanıyor.

Öğleden sonra şiddetlenen çatışmalar sırasında seken uzun namlulu silah mermisi, sınırdaki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki parka düştü.

Bu arada sınır hattında devriye görevi yapan güvenlik güçleri de araçlardan sık sık yaptıkları Türkçe ve Kürtçe anonslarla vatandaşları tel örgülerden uzak durmaları konusunda uyarıyor.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.