banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

BAYAN FUTBOLCULARA MALZEME YARDIMI

Şanlıurfa Gençlik Spor Bayan Futbol takımının genç, yıldız ve minik kategorilerinde yer alan sporcularla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sporculara malzeme yardımında bulundu. Daha önceki ziyaretinde bayan futbol takımının çeşitli kategorilerinde yer alan bayan sporculara malzeme sözünü veren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci sözünü yerine getirdi. Spora ve sporcuya verdiği desteği sürdüren Başkan Ekinci bayan futbol takımını da yalnız bırakmadı.  5 futbolcusu milli takıma seçilen Gençlik spor’la gurur duyduklarını belirten Başkan Ekinci yardımlarının devam edeceğini belirtti. Bayan sporcuları makamında kabul eden ve malzemelerini takdim eden Başkan Ekinci, “ Bayan futbolcularımıza verdiğimiz malzeme sözünü yerine getirdik” dedi.

Takım hocaları Mustafa Abak’la birlikte Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret eden bayan sporcular, kendilerine yapılan malzeme yardımlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.  Malzeme yardım töreninde açıklama yapan takımın hocası ve antrenörü Mustafa Abak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti. Abak,  ‘’Bizim bu takımımız hem 3.liğ’de, hem de genç kızlar ve Yıldız Kızlarda mücadele eden bir takım. Şuanda sadece 20 futbolcumuz burada, diğer gruplarımızda ayrı bir gün çalışma günleridir. Bugün bizlere yapmış olduğunuz malzemelerden dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Artık diğer takımlardan bizim bir farkımız olacaktır. Hep biz eziliyorduk, hep biz küçümseniyorduk. Artık kızlarımız kendilerini birer futbolcu olarak göreceklerdir. Futbolcularımız buraya gelerek sizlere teşekkür etmek istediler. Tabii bunun mükâfatı olarak ta bu futbolculardan 5 tanesi şuanda Milli Takıma gidiyor. Bu takımı en iyi yerlere getirmek için çalışacağız.’’ Şeklinde konuştu.

Spor ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise bu tarz yardımlarının süreç içerisinde devam edeceğini belirtti. Başkan Ekinci, ‘’Öncelikle genç futbolcularımıza başarılar diliyorum. Futbolcularımızı daha önce ziyarette bulunduk ve onlara malzeme konusunda söz vermiştik. Çok şükür o sözümüzü bugün yerine getirdik. Tabii futbol herkesin ilgi odağıdır. Bayan, kız futbol takımları da haliyle gittikçe sayıları da artıyor. Şanlıurfa gibi bir yerde Kız Futbol Takımı’nın olması ayrı bir olay, büyük bir cesaret olduğunu da ifade edeyim. Hocalarımızı da tebrik ediyoruz bu anlamda. Bu tarz çalışmaların içersinde yer almamız gerekiyor. Gençlerimizin gelecek noktasında sağlıklı bir zihne, sağlıklı bir bedene sahip olmaları açısından spor önemlidir. Tabii kaliteli zaman geçirmek adına enerjilerini kaliteli bir şekilde artırmak adına da spor iyi bir araçtır. Futbolda bunlardan birisidir. Tabii futbolla uğraşırken de, derslerde de yeri kalmamak gerekiyor. Çünkü spor başarıya engel değildir, Spor okumaya engel değildir. Spor sınavlarda düşük puan almayı gerektirmez. Sporcu bir insan zeki bir insandır ve derslerin de başarılı olur. Sporcu bir insan verasetli bir insandır. Kaleci nasıl bir ön sezgisi ile golü kurtarıyorsa aynı zamanda sınavda da belki biraz sezgisi ile doğru cevapta verebilir. Futbolcularımıza başarılar diliyorum. Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.