Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_1jdjufgejanprtrpd7486h74q0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
“AB ROADSHOW” ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

“AB ROADSHOW” ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK

Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri koordinasyonunda kadınlar, gençler ve KOBİ’lere yönelik çeşitli AB fırsatlarının, programlarının tanıtılması için organize edilen AB Roadshow’da çeşitli aktiviteler de düzenlenecek.

“Avrupa Günü” olarak kutlanan “9 Mayıs tarihi ve haftasında, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu her yıl 9 Mayıs haftasında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu yıl, 9 Mayıs kutlamalarını Anadolu’ya da yaymak amacıyla, “Avrupa Birliği Yolda” sloganıyla yola çıkarak 7 ili kapsayan bir tanıtım gezisi düzenlenecek. Bu çerçevede, bir Avrupa Birliği tırı, Erzurum’dan başlayarak 7 ili ziyaret edecek ve bulunduğu illerde, çeşitli müzik ve eğlence gösterileri yapılacak. Bu 7 ildeki Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri koordinasyonunda kadınlar, gençler ve KOBİ’lere yönelik çeşitli AB fırsatlarının, programlarının tanıtılması için aktiviteler de düzenlenecek.

Şanlıurfa’da 20.05.2013 Pazartesi Valilik eski meydan alanında gerçekleştirilecek olan AB Roadshow etkinliklerine Avrupa Birliği Üye Ülkelerin Büyükelçileri ile temsilcileri katılacak, katılan misafirler basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayacak ve kısa röportajlar verecekler. 11:30-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek program akışı kapsamında DJ performansları, animasyonlar, yarışmalar, çocuk aktiviteleri düzenlenecek.

Anahtar Kelimeler:
ABROADSHOW
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.