banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Balıklıgöl Mehmet Tahir Güllüoğlu Guy Lucien Michel Landel Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ŞUTSO) Mehmet Yetim

KIZILAY 4 BİN MÜLTECİYE YARDIM ULAŞTURDI

İlk Adım Yaşam Merkezinde barınan Suriyeli misafirlerle bir araya gelen Akçakale belediye başkanı Ecz. Abdulhakim Ayhan ve meclis üyeleri sığınmacılara giysi dağıtımı yapan Türk Kızılay'ı Çadırını ziyaret ederek ilçe başkanı Ahmet Meşhurgil'den bilgi aldı. Olumsuz hava koşullarının her anlamda etkisini gösterdiği bu günlerde Başkan Ayhan’ın bu davranışı takdir topladı.

Her platformda çocuklara gösterdiği sevgi ve şefkat ile dikkat çeken Başkan Ayhan yine çocuklarla yakından ilgilendi. Kampta bulunan çocuklara ilgi gösteren ve çocuklarla Arapça konuşan Başkan Ayhan elleriyle çocuklara kışlık giysileri giydirdi .

Türk Kızılay Akçakale Şube Başkanı Ahmet Meşhurgil yaptığı açıklamada; "Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan’ın ilk adım yaşam merkezini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Başkanımız ilk günden bu güne sığınmacılara her türlü desteği vermiştir. Bundan dolayı Sayın başkanıma ve belediye çalışanlarına göstermiş oldukları bu duyarlılıklarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Akçakale belediyesinin destekleriyle kurulan ilk adım yaşam merkezinde şuan 500 aile yani yaklaşık olarak 5 bin kişinin her türlü ihtiyacı karşılanmaktadır. Sayın başkanımıza yaptığı bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şuana kadar 3 mahalleyi giydirdik 4. ve 5. Mahallere geçiş yaptık inşallah yetişmediğimiz giyim yardımında bulunmadığımız aile kalmayacak. Ben bir kez daha başkanımıza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Akçakale Belediye başkanı Ecz.Abdülhakim Ayhan ise," Bu hafta 2016’nın ilk haftası bizler de bu gün ilk olarak belediye meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Meclis üyelerimizle birlikte toplantı sonrası ilk adım yaşam merkezimizi ziyaret ettik; Türk Kızılay’ının yaptığı çalışmaları yerinde gördük. Ben tekrar belediyemizin desteğiyle kurulan ilk adım yaşam merkezimize destek veren Kızılay yetkililerine teşekkür ediyorum. "Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.