banner2
Öne Çıkanlar Belediye Diyarbakır Adana haber Başkan

Bu adam intihar girişimine ne kadar meraklı?



Madde bağımlısı öğrenilen 31 yaşındaki Muhittin A.  aydınlatma direğine çıkarak yine intihara kalkıştı.
Şanlıurfa’da madde bağımlısı olduğu öne sürülen 31 yaşındaki Muhittin A., Piazza Alışveriş Mekezi’nin  aydınlatma direğine çıkarak yine intihara kalkıştı. Kendini Aydınlatma direğinden aşağı sarkan Muhittin A., güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı. Olay yerine gelen polis ekipleri itfaiye ve sağlık ekiplerine yaklaşık bir saat süreyle ecel terleri döktürdükten sonra intihar girişiminden vazgeçti.
AYDINLATMA DİREĞİNE ÇIKARAK İNTİHARA GİRİŞTİ
Ruha Haber Ajansı’ndan yer alan habere göre olay, akşam saatlerinde Piazza alışveriş merkezinin karşısında meydana geldi. AVM’nin aydınlatma direğinin üzerine çıkaran gencin intihara kalkıştığını görenler çevredeki vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu Bunun üzerine harekete geçen polis ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Polis, oldukça tehlikeli olan aydınlatma direği üstünde bulunan ve isimin Muhittin A. Olduğu öğrenilen genci intihardan vazgeçirmek için ikna etme çalışmaları başladı. İtfaiye ve sağlık görevlileri de atlama ihtimaline aydınlatma direğinin etrafında açtıkları çadırla intihar ihtimaline karşı önlem aldı.
İNTİHARA KARARLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İşsiz olduğunu söyleyen Muhittin A., çıktığı aydınlatma direğinden bağırarak daha önceden 8 kez intihar girişiminde bulunduğunu söylerken, bu kez intihar etme konusunda kararlı olduğunu söyledi. Yaklaşık bir saat boyunca ekiplere ecel terleri döktüren Muhittin A., ikna edilince Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından aydınlatma direğinden aşağıya indirildi. Aşağı indirilen genç olay yerinde hazır bekletilen ambulans ile Balıklıgöl Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı
 Meydana gelen bu olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı belirtildi.
TOPLUMUN BAŞ BELASI: MADDE BAĞIMLILIĞI
Toplumun baş belası olan madde bağımlığı günden güne yayılırken, madde bağımlığına yakalanan gençler ise bu şekilde intihara doğru sürükleniyor. Devlet tarafından çeşitli önlemlerin alınmasına rağmen bir türlü yayılması önlenemeyen madde bağımlılığı, Özellikle okul yaşındaki çocukları tehdit ediyor.
SOYLU: “AYAĞINI KIRIN” DEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde Genel Güvenlik ve Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu satıcısının ayağını kırmayan polis görevini yapmamış demektir" demiş ve konuşmasını şöyle sürdürmüştü: "PKK bizim için nasıl tehditse, PKK'lı teröristlere ne yapıyorsak, Allah şahit ki yapmayana bu millet hakkını helal etmesin" diyen Soylu, "Uyuşturucu satıcılarına, teröristlere nasıl davranıyorsak, aynı, acımasızca davranmak zorundayız. Kimse bizim insanlarımızı ve gelecek nesillerimizi zehirleyemez. Bunu göreve geldiğimiz ilk günden beri söylüyorum. Uyuşturucu satıcısını gören güvenlik görevlisi ne yaparsa yapsın sorumluluğu bana ait" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.