banner2

  
Her Yıl 10 Aralıkta sözde 1948 yılında Birleşmiş Milletler kararı ile alınan karar ile insan Hakları be yannamesi, günü kutlanıyormuş. Birde 10 Aralık 16 Aralık arasına da yalancı Demokrasi Haftası demişler.İsrailin Filistine yerleştirme tarihide 1948 de başlamış.Kur'an da Lanetlenmiş bir kavim olan yahudi,

Siyonist kavim! O, günden bu güne emellerine ulaşmak için kan dökmeye,işgal etmeye, sömürme ye devam ediyorlar. Kendileri Nazi zulmüne, işgaline, zulmüne, imhasına maruz kaldıkları halde. Yahudiler iki çeşittir. Tarihte; Beni Kureyze Yahudileri meşhurdur. Fitne tohumlarını ekmede mahirdirler. Gerçek Yahudiler bugünkü zulmü mazlum filistinlilere reva görenleri tasvip etmezler. Asıl kudurgan, soykırımcılar Siyonist Yahudilerdir.

Dün Ayni Zulmü yapan Buşhlar,  Şaronların yerini, Bu gün Bunak Biden, Natenyahu, kasapları ayni görevleri yapıyor. Bu vahşi, bedevi, katil Soykırımcıları da, özelde İslam ülkeleri,genelde Dünya seyrediyor.  Şu bir gerçektir: hani Dinimizde az bir topluluk çok topluluğa galip gelmiştir.Aynen bunun gibi İslam Ülkelerince sahipsiz bırakılan, yardım bile edilmeyen, sadece seyre dilen, hamasetle nutuklar atılan "Eğer inanıyorsanız üstünsünüz" ilkesini düstur edinen, Kula kul olmayı ret eden, gerçek Mücahit olan, şehadete susayan Hamas, İzzet tin El Kassam tuğayları ve ismini bilmediğimiz cihatçılar! Büyük Şeytan,Küçük Şeytan ne kadar katil, zalim,siyonist, Allahlık taslayan, elinde dünyanın en büyük teknoloji araçları bulunan Şaron, yezit zihniyetlilerin uykularını kaçırmış galip gelme arenasında Aslanlar gibi savaşıyorlar.Kukla taşeronlarınada ders veriyorlar.

İslam ülkeleri Liderlerine de, siz milli çıkarlarımız deyin, müttefik deyin, katillere gemilerle malzeme gönderin, yaptırım yapmaya korkun. Biz yardımı sizden değil, Kuvvet Kudret sahibi Allahtan yardım diliyor ve inanıyoruz diyorlar. Katil İsrail yönetimi de Kendisi ile savaşanlarla savaşmıyor. Silahsız, mazlum, sivil, Kadın, bebek, yaşlılarla savaşıyor öldürüyor işgale devamediyor.

Sokak eşkiyalarının yapabileceği, Cami, Okul, boş evleri, Hastane, kilise, mülteci kamplarını bombalıyor. Öldürdükleri ile de övünüyor. Ödleklik, kalleşlik, korkaklık hezeyanları da diyebiliriz bu katil, soy kırımcılara....

Dini gözlükle olaylara baktığımızda Deccal sanki zuhur etmiş, sonra da Mehdinin zuhuru var. Her şeyi bilen Allahtır. İsrail,Filistin savaşın da yürekleri yakan 57 sözde İslam ülkelerinin liderlerinin İsraile yapabilecekleri bir yaptırım yapmamaları, yapamamalarıdır. İsraile her türlü yardımı yapanlardan yardım dilemeleridir. Tarihte böyle bu kadar narkozluluk görülmemiştir.

Halklarca hiç bir mazerette kabul edilemez. işin özü akan Müslüman kanı doğum kanıdır. Zafer inananlarındır. Kutsal belde Filistinde büyük bir katliam, soykırım var. Dini ne olursa olsun vicdan sahipleri yapabileceklerini yapıyorlar. Taşlar bağlanmış, köpekler salıverilmiş vahşice insan cesetlerini parçalıyorlar. Mani olan yok. inayet senden ya Rab. Dünya beşten büyükse ne neden bu vahşeti durduramı yorlar. Sahipsizlerin,mazlumların sahibi yardımcısı Allahtır. Selam olsun yer yer yüzündeki mazlumlara taraf olanlara.....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.