banner2

İçinde bulunduğumuz günler bereketli günlerdir. Recep Ayını geride bıraktık, Şaban Ayı içerisindeyiz, Rahmet ayı Ramazan ayı gölgesi üzerimizde, mevlam hepimizi kavuştursun. Duaların kabul edildiği mevsimde dua etmek silahımız olmalıdır. Ümmet fertleri olarak çok badireler görmüş ve çıkmazlarla karşı karşıya olduğumuz olmuştur. İnançlı insanlar sabırlı, ferasetli oldukları için çok kötü badireleri atlamasını bilmişlerdir. Gündemler yine çok yoğun. Bazılarına göre Hükümet krizi var. Siyasi arenada böyle dillendiriliyor.

Kurt dumanlı günü çok sever misali her kafadan bir ses, olumlu adım atmak, yazmak konuşmak insanlık görevidir. Yıkmak çok kolay yapmak ise çok zordur. Bir deli kuyuya bir taş atar kırk akıllı kişi o taşı çıkarmaya çalışır. Her halükarda sabırlı olmak, ümit var olmak dinimizin gereğidir. Müslüman’a ümitsizlik yakışmaz, Yeter ki, olanlarda art niyet, kasti şeyler olmasın, Hiçbir insan kusursuz değildir, kusurları terk etmek, asgariye indirmek herkesin görevidir. Habbeyi kubbe yapmak, habbeden çıkar devşirmek akıllı görgülü insanın meziyeti değildir.

İnsanlar neye layıksa öyle idare olurlar ilahi emirdir. Bir tarafta kriz var denirken, Anneler günü kutlanıyor. Anneleri ağlatanlar Anneler gününü nasıl kutluyorlar. Dünyada küresel emperyalizmin savaşları var. Her gün insan kanı akıtılıyor. Dünyada en ucuz şey insandır. Daiş belası Ülkemizi karıştırmaya devam ediyor. Altmış devlet birleşmiş daişle baş edemiyorlar. Daişin perde arkasını bilmek buna göre önlem almak siyasilerin görevidir. Ülkemizde işsizlik had safhada, piyasalar çok durgun, Üretici emek verdiği malını satamıyor. Türkiye’ye sanki dış ambargolar konmuş, Doviz, altın borsa iniyor kalkıyor, piyasalar çok değişken.

Dış düşmanlar Türkiye’yi karıştırmak için fırsat kolluyor. İnsanlarda genel olarak güvenlikte bir telaş var endişe var korku var. Mecliste dokunulmazlıkların kaldırılması var. Görüşme esnasında görünen tablo Meclise hiç yakışmadı, bir daha olmaması dileğimizdir. Emeklinin durumu içler acısıdır. Yeni hükümet kurulması Yeni sivil anayasa yapımı sanki bloke edildi. Bizim arzumuz Ülkemizde huzurun olması, anaların ağlamaması. İnsan canına kıymanın son bulmasıdır.

Bu sütunlarda Ak partiyi kuruluşundan bu güne kadar hep destekler olumlu yazılar yazdım.14 yıldır AKP İktidardadır iyi şeylerini hep ön planda tutuyorum. Ateşin olmadığı yerden duman çıkmaz derler AKP de neler oluyor pek anlamış değilim. Sadece şunu belirteyim Sayı ERDOĞAN Şahsında Cumhuriyet döneminde bu büyük teveccüh hiçbir parti liderine nasip olmamıştır bunun fazlasını istemek doymazlıktır. Bu milletin sevgisini heba etmemek, fitne ile değiştirmemek, hırstan, kibirden, ben demekten (eneden), uzaklaşmak Akp ailesinin görevidir. Dün iyi olanlar, zirveye çıkarılanlar bugün başka ifadelerle anılıyor itiliyorsa ciddi bir sorun var demektir. Yazılı basına bakıyorum Akp taraftarı bazı meslektaş kardeşlerimiz yazdıkları ile Ak partiye en büyük zararı veriyorlar bence Farkında değiller.

Bu toplum insanı hem vezir eder hemde rezil eder benden söylemesi. Masa başında ahkâm kesmek, Tek adam imajını vermek, Hükümet yıkmak veya hükümet kurmak bize muhalif olanların eser ve sanatıdır unutmayalım. Birileri içinde kaldığımız evi yakmaya çalışıyorsa unutmasın ki, o yangın her kesi yakar. Ak parti de görevde olmasalar da Sayın DAVUTOĞLU, Sayın GÜL, Sayın ARINÇ, Sayın, ERGİN, Sayın ÇELİK, Sayın BABACAN Ve daha niceleri toplumda birer değerdirler. Yanlış siyaset Çarkları ile kıyılmasın.

Son olarak kaset komplosu ile genel başkan olan siyasi bir parti liderinin, yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile ilgili söylediği “bu iş kan dökülmeden olmaz” sözleri halkı galeyana getirmektir, tahriktir, provokatörlüktür iç savaş çıkarma çağrısıdır. Bu kukla lider yeri ve zamanı geldiğinde onların safında yer alarak aleni bir şekilde teröre ve teröristlere destek vermekle, de hepiniz tanıyorsunuz biliyorsunuz. Hakkında yasal işlem yapılmalı dokunulmazlık zırhı derhal kaldırılarak, parti genel başkanlığından ve milletvekilliğinden derhal atılmalı yargılanmalı ve hukuk işletilmelidir. Bu duygu ve düşüncelerle ben ümitvarım. Hak yolda olanlara Allah yardım eylesin. Ümmet fertleri iyi insanlardan çekişme değil, hizmetlerin devamını istiyor. Ne mutlu Ülkeye iyi eser bırakanlara, İyi çığır açanlara, Toplum fertlerinin dertlerini dert edinenlere selam olsun…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.