banner2

İnsaf ve izan sahibi insanlar Siyonist rejimin yaptıklarını kınarken,cumhuriyetimizin sahipleriymiş gibi İsrail benzetmesi bazı partiler ve zalim Siyonist saldırganın kiralık kalemleri ise siyonizme toz kondurmaz ve zulmü alkışlarken. Sayın başbakan Konya'dan Katil Siyonist İsrail'e seslenmiş ve Tevrat'tan verilen emri hatırlatmıştı.

    

 Kamuoyu İsrail den cevap beklerken o sırada Keşan'da bulunan “sahte cumhuriyet kurucuları” cevap veriyor. Anlaşılıyor ki bu zihniyet Ergenekon un, soyguncuların ülkeyi talan edenlerin avukatlığından öte Tel aviv'in de  avukatlığına soyunmuş ne yapalım. Ülkemizdekiler Kur'an'a Tel Aviv'dekiler Tevrat'a kulak asmazlar çünkü kulakları sağır kalpleri mühürlü gözleri şaşıdır. İsrail'in gözüne girmek  ekmeğine yağ sürmek için borazan takımını sadece şimdi değil geçmişinde de sicili bozuktur. Ülkede kargaşa çıkarmak için zaman zaman ceberut yönetimleri ile kasket takacaksınız demişler ama kendileri takmamışlar. Camilerin ambar oluşu, ezanın Türkçe okunuşu, il başkanlarının Devlet'i temsili (vali) kuyruklar, yokluklar, ATATÜRK'ün köylü millettin efendisidir dediği köylüden kamçur (vergi) Toplama sanatı, “Kâbe arabın olsun Çankaya bize yeter.” diyen bir zihniyetten ancak bu kadar beklenir.

Candaş yoldaş ve çıkarcı medyaları da bu zihniyeti şişirerek “Vatandaşlar sevgi seli ile karşıladılar.” diye manşet yaptılar. Hâl bu ki sevgi seli falan yok, hepsi şişirme ve yalan. Topu topu 200 - 300 kişilik bir topluluk ve kökenleri balkan ülkeleri olan vatandaşlar katılmıştı. Ve nereye gitse bu zihniyet,kiralık alkışlarla rüzgar estiriyorlar. Şimdi yoldaş medyaları daha önce  SSK'yı batırdığı iddia edilen bu “zihniyeti balon gibi şişirip göklere çıkarmaya çalışıyorlar.

Amaçları belli bu Candaş  medyanın, Doğru yapanları karalamak ve yitirdikleri rant'ı tekrar almak. Bu kadar yolsuzluk yapmış bir zihniyeti nasılda şişiriyor? Hepimiz şahit oluyoruz. Bunlar günübirlik yaşadıkları için yarın bu ülkenin hali ne olacak diye düşünemezler tıpkı daha önceleri düşünemedikleri gibi. Zaten o yetenekleri de yoktur çünkü bunlar “kuş beyinli” ler. Allah aşkına bunlar kimden yanalar? Bunun cevabını vicdanlarınıza bırakıyorum.

Ey milleti kandırmaya çalışan zihniyet başınızı kuma sokmuşsunuz topluma bakışınız at gözlüğü bakışı dır,uzak kulelerden bakıştır. Yutturamazsınız, kandıramazsınız çünkü toplumun her ferdinde zulüm iziniz var kendinize geliniz toplum adına konuşunuz güdümlü siyasetinizle artık kimseyi güdemezsiniz, biliniz ki (din hayatın hayatı hem nuru hem esası ihyayı dinle olur şu milletin ihyası. Yandaş yargıyı da unutmamak gerek eski adalet bakanı ve diğerleri neler yapmış hep birlikte gördük ve izledik bunların tamamı İsrail ve ABD uşaklarıdır. Anayasa mahkemesinin aldığı karar paket “şekil yönünden incelenecek” diyor. Yazık gerçekten yazık. Daha önce referandum süreci, tamamlanmayan anayasa değişikliği iptal müracaatını kabul etmeyen zihniyet şimdi şekil yönünden kabul ediyor. Nasıl bir hukuk anlayışıdır anlamak mümkün değil? Amaç belli fazla söze gerek yok.

Hutbe aynı imam değişik, ilkelerinin gereği de budur zaten…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.