banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor HAMEDO

Teknik Bilimler MYO’da ‘Avrupa’da Enerji Politikaları ve Arge Çalışmaları’ konferansı


Eyyübiye Kampüsü Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen programa konuşmacı olarak Hamburg Teknik Üniversitesi öğretim elemanı Alptekin Özdemir katıldı. 
Konferans, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Gencay Sarıışık’ın açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilere yönelik güncel konulu etkinlikleri sıklıkla gerçekleştirdiklerini söyleyen Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Sarıışık, önümüzdeki günlerde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yeni bir etkinliğin hazırlığı içerisinde olduklarını dile getirdi. 
Açılış konuşmasının ardından Alptekin Özdemir tarafından, Avrupa’da enerji verimliliği, tasarrufu ve bu konuda yapılan Ar-Ge çalışmaları ile ilgili geniş bilgi verildi. Özellikle inşaat teknolojisi, elektrik, soğutma ve makine programı öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferansta öğrencilerin soru ve katılımlarıyla aktif ve etkili bir eğitim düzenlendi. 
Sabah başlayan konferans öğleden sonra Osmanbey Kampüsü Mühendislik Fakültesinde öğretim üyelerinin ve yüksek lisans öğrencilerinin katılımları ile devam etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.