banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Suruç

İl özel idaresi logo yarışması

Şanlıurfa İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa İl Özel İdaresi olarak kurumumuza ait logo tasarım yarışması yapılacaktır.

 

Şanlıurfa İl Özel İdaresi Logosunu seçmek, uygun görülürse kullanmak amacıyla bir logo yarışması düzenleneceği açıklandı.

 

Bu çerçevede, bölgeyi tanıtıcı tarihi, kültürel veya coğrafi yapılardan yararlanabileceği, Logo akılda kalıcı, yaratıcı, aktif, orijinal ve çeşitli medya ortamlarında kullanılabilir yapıda olması tercih edileceği,

 

—Yarışmanın, amatör ve profesyonel tüm tasarımcılara açık olduğu,

 

—Yarışmacıların en fazla 3 eserle yarışmaya katılacağı,

 

—Yarışma ödüllü olup, seçilen eser için 5.000, 00 (5 bin) TL ödül verileceği ve yarışmaya katılımın en son 20 Aralık 2010 Pazartesi günü saat 17:00e kadar (postadaki gecikme göz önünde alınmayacaktır) İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

 

- Yarışmacılar detaylı bilgilere Şanlıurfa İl Özel İdaresi İnternet (www.sanliurfaozelidare.gov.tr) adresinden ulaşabileceklerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.