banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Gaziantep Balıklıgöl harran mehmet ekinci

Eğitimci Ressam Çelik, Gençlere Teknoloji Bağımlılığını Anlattı


Van Edremit Gençlik ve Spor Bakanlığı'na ait çadırlı kamp merkezinde, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Van şubesi tarafından düzenlenen kampta, eğitimci ressam Muharrem Çelik, gençlere teknoloji bağımlılığını anlattı. Van AGD şube başkanı Ömer Gündüz'ün daveti üzerine Van Edremit'e giden Çelik, gençlerle buluştu. Yaz aylarının sıcak olduğu bu dönemde, Van başta olmak üzere Batman, Bitlis, Hakkari, Muş, Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinden gelen 200 öğrenciyle çadırda bir araya gelmek ve farklı eğitimler vermekten mutluluk duyduğunu belirten Çelik, drama ile tanışma, kaynaşma, standdap  yöntemiyle teknoloji bağımlılığı ve diğer bağımlılıkları anlatma gibi etkinliklerin gençlere önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Çelik, Anadolu Gençlik Derneği Van şubesi tarafından düzenlenen çadır kamp programının oldukça verimli geçtiğini dile getirdi. Kampta, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlere sunulan sanat, spor, oyun istasyonları, kamp ateşi ve veda programının gençlerin ilgi odağı olduğunu belirtti. Van şube başkanı Ömer Gündüz'ün gençlere katılım belgesi ve kitap hediye etmesinin de gençler tarafından olumlu karşılandığını vurguladı.

Özellikle kamp ateşi gecesinin, gençlerin halay çekmeleri, müzik yapmaları, skeç gösterileri ve rahmetli Profesör Doktor Erbakan hocanın yol arkadaşı Fethullah Erbaş'ın gençlere önerilerini içeren anlatılarıyla oldukça anlamlı geçtiğini söyleyen Çelik, bağımlılık eğitimi, teknoloji eğitimi ve drama eğitimi gibi konularda gençlere fayda sağlamış olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Van Edremit'te düzenlenen kampın gençler açısından oldukça verimli geçtiği görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.