banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir

Yılmaz Vural, Şanlıurfaspor'a yakın

Hedefini Süper Lig olarak belirleyen ancak taraftarlarını üzen Şanlıurfaspor’da kriz çözülüyor ve yönetim, hafta içinde yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanıyor. Raşit Çetiner’in yerine birçok isim ile görüşen sarı-yeşilli yöneticiler, ilk aday olarak belirledikleri Yılmaz Vural’a resmi teklif yaptı. Bugün tecrübeli hocadan cevap bekleyen Ceylanlar, Vural ile anlaşmaya varılmaması durumunda rotasını Levent Eriş ve Nurullah Sağlam’a çevirecek.

SICAK BAKIYOR AMA…

Süper Lig’de çalışmadığı ve kümede tutmadığı takım kalmayan Yılmaz Vural’ın PTT 1. Lig karnesi de pekiyi! Vural, 2005-06 sezonunda Antalyaspor’u Süper Lig’e çıkarmıştı. Şanlıurfaspor taraftarının heyecanla ‘Evet’ demesini bekleyen Vural’ın talibi çok. Azerbaycan Milli Takımı da kurt hocayı istiyor. Gelen haberler, Vural’ın Urfaspor’un teklifine sıcak baktığı yönünde.

Eğer 60 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Güney Doğu ekibine ‘Evet’ derse, devre arasında operasyon yapılacak. Sercan Yıldırım gibi bir yıldıza sahip Şanlıurfaspor’un kadrosuna en az 5 takviye yapılacak. (amk)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.