banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haberleri Urfa Haber ak parti Siverek

Vali Güvenç, THK Koşusu Kupasını Verdi

Yarışı izleyen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, yarışı birinci tamamlayan Kara Çocuk isimli atın antrenörü Ayhan Yıldırım’a kupasını verdi.

Şanlıurfa Hipodromunda gerçekleştirilen ve günün 6. Koşusu olan THK Koşusunu, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, THK Başkanı Osman Yıldırım, Vali Yardımcısı Soner Zeybek, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Ceylanpınar Kaymakamı İlker Özcan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve İl Jandarma Komutanı Emin Dursun izledi.

8 Safkan İngiliz atının yarıştığı THK Koşusunda; Mahmut Ünlü’nün jokeyi olduğu 3 numaralı Kara Çocuk isimli at birinci olurken, 4 numaralı Kıller ikinci ve 6 numaralı Caneko isimli at ise üçüncü oldu.

Yarışın ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve THK Başkanı Osman yıldırım THK Koşusu Kupasını, yarışı birincilikle tamamlayan Kara Çocuk isimli atın antrenörü Ayhan Yıldırım’a verdi. 

Yarışta birinci gelen atın antrenörü Ayhan Yıldırım’ı tebrik eden Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, “Şanlıurfa’nın az bilinen yönü hipodromu ve at yetiştiriciliğinin gelişmiş olmasıdır. Centilmence geçen yarışı kazanan at sahibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

THK Başkanı Osman Yıldırım ise, THK At yarışları koşusunun ikincisini gerçekleştirdiklerini belirterek, “İkincisi bu sene yapılıyor geçen sene birincisi yapılmıştı. Bu da Şanlıurfa’daki güzelliklere başka güzellikler katıyor tabiî ki. Bu yüzden Sayın Valimin verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.