banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Urfaspor Taraftarı Kötü Günde'de Destek olacak



GAP Vadisi Tesisleri’nde Şanlıurfaspor’un Göztepe hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmana gelerek takıma destek veren 63 Urfaspor Taraftarlar Derneği, Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği ve Çarşı Taraftar Grubu ile Sarı Şimşekler Taraftar Grubu bir basın açıklaması yaparak takıma destek istediler.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, yaptığı açıklamada, Göztepe maçındaki tek amaçlarının 3 puan almak olduğunu dile getirerek, “İnşallah yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla birlikte Göztepe’den inanıyorum ki 3 puan alarak kente döneceğiz” dedi.

Çiçek, tüm Şanlıurfa halkının Şanlıurfaspor’a sahip çıkmasını isteyerek, “İnanıyorum ki güzel günleri göreceğiz” diye ifade etti.

Genç Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay da, iki taraftar derneği ile iki taraftar grubuyla birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini belirterek, “Bu saatten sonra Şanlıurfaspor nasıl ligde kalabilir, bu birlikteliği nasıl sağlayabilir? Bu mesajları vermek için antrenmana geldik” diye kaydetti.

Çarşı Taraftar Grubu Lideri Kerim Aktosun ise, Göztepe maçı öncesinde futbolculara destek vermek için antrenmana geldiklerini kaydederek, “Futbolcularımız inşallah bu deplasmandan 3 puanla dönerler. Bu anlamda bu zor günlerde takımımızın yanında olacağız. İnşallah ligde kalacağız. Ligin son maçına kadar takımımıza destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ayrıca dernek ve gruplar, hizmetlerinden dolayı Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.