banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Trabzonspor ve Fenerbahçe Vali Okutanı ziyaret ettiler

Fenerbahçe ve Trabzonspor yöneticileri Vali Nuri Okutanı makamında ziyaret ettiler.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan yarın Şanlıurfa GAP Arena Stadyumunda oynanacak final maçı öncesi kente gelen Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulübüne, kaldıkları otellerde hoş geldiniz ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa'ya geldikten sonra Otel El Ruha'ya yerleşen Trabzonspor Kulübü heyetini ziyaret eden Vali Nuri Okutan, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Fenerbahçe nin kaldığı Dedeman Oteli'nde de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Vali Nuri Okutan her iki takıma da başarı dileğinde bulundu.

Vali Nuri Okutan dün de kente gelen Fenerbahçe ve Trabzonspor tırlarını ziyaret ederek, ürünler hakkında kulüplerin tırların yetkililerinden bilgi aldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.