banner2
Öne Çıkanlar Viranşehir Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Yolbaşı

Şanlıurfaspor'da 3 puan sevinci

3 günde iki galibiyet alarak hızla üst sıralara tırmanan Şanlıurfaspor’da moraller yerinde. Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı, takımın Tarsus İdmanyurdu deplasmanında özellikle ilk yarı mükemmel bir futbol oynadığına dikkat çekerek, “Önce Van maçı, daha sonra Tarsus galibiyetleri futbolcularımızın güvenlerinin yerine gelmesine neden oldu. İkinci yarıyla birlikte Takımın elde ettiği başarıda, yapılan isabetli transferde başta Kulüp Başkanımız Habib Arslan olmak üzere Futbol Şube sorumlumuz Mustafa Dinç ile Genel Saymanımız Aziz Aslan’ın büyük katkıları oldu. Yönetim Kurulumuz büyük bir ahenk içersinde. Bu birliktelik futbolcularımıza ve Teknik Heyetimize de yansıdı. Takımda tam anlamıyla kolej havası var. Son iki karşılaşmada oynadığımız rakipler küme düşmeme adına mücadele veriyordu. Bu maçların çok zor geçeceğini biliyorduk. Yapılan transferler 10 günlük arada kaynaşma sürecini en iyi şekilde geçirmiş olacak. Şanlıurfaspor’un 13 Şubat Pazar günü Türk Telekom ile yapacağı maça mutlaka taraftarımızın gelmesi gerekiyor. GAP Arena Stadında en az 15 Bin taraftarımızın olması gerekiyor. 3-5 bin kişilik taraftar grubu yetersiz kalmakla beraber ekonomik anlamda da Yönetimimize büyük sıkıntı vermektedir”dedi.

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı, Şanlıurfaspor’un önünün açılmasında Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katkılarının da çok büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, “Sayın Belediye Başkanımız gibi Sayın Valimiz Nuri Okutan’ın da takıma olan ilgisi bizim için önemli. Ekonomik anlamda sıkıntıların giderilmesi noktasında Sayın Valimiz Nuri Okutan’la önümüzdeki günlerde görüşmeyi planlıyoruz. Geçen yıl Sayın Valimizin ekonomik anlamdaki desteğinin bu sezonda da yapacağına kuşkumuz yok. Lig uzun bir maraton. Ekonomik anlamda sıkıntı çekmeyen Takımların ilk 5’e kalacağını düşünüyoruz.Başta Teknik Direktörümüz Erol Tok olmak üzere tüm futbolcularımız hedefe kilitlenmiş durumda. Şanlıurfaspor’daki son iki haftalık genel hava tıpkı geçen sezon yaşanmış o güzel günlerin habercisi olarak net bir şekilde görülmektedir. Bu güzelliğin tek eksik ayağı Stadın doluluk oranının yetersizliğidir. Yönetim Kurulumuz Telekom maçında taraftarımızın gereken ilgiyi göstereceğine inanmaktadır. Grubun en iyi iki-üç tamımından birinin Türk Telekom olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bu maçta taraftarın desteğine çok büyük ihtiyaç vardır. Bu maçı kazanmamız halinde Şanlıurfaspor’u güzel günlerin beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz”diye konuştu.

MERSİN VALİSİNE TEŞEKKÜR

Şanlıurfaspor 2.Başkanı Ömer Kapaklı, Tarsus deplasmanı öncesi Şanlıurfaspor Kafilesi ve Yöneticileriyle yakından ilgilenen Mersin Valisi Şanlıurfa’lı Hasan Basri Güzeloğlu’na da teşekkür ederek “Maçımız Pazar günü olsaydı Sayın Mersin Valimiz Tarsus’daki maça da gelecekti. Ancak maç hafta içi olduğu için Sayın Vali Güzeloğlu maça gelemediğini söyledi. Ancak iki-üç kez bizleri telefonla araması takımımızla yakından ilgilenmesi bizi mutlu etti. Ayrıca gerek maç öncesi ve gerekse maçtan sonra başta Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı olmak üzere Yöneticilerinin Şanlıurfaspor Yönetimi ve Kafilesine göstermiş oldukları sıcak ilgi ve alaka nedeniyle kendilerine teşekkür ediyor ve Tarsus İdmanyurdunun bundan sonraki maçlarında kendilerine başarılar diliyoruz”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.