banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Messi’ye rakip PTT 1 Ligde Haftanın Hakemleri açıklandı haber Alman İmparatoru

Şanlıurfaspor Kritik Virajda

Misli.com 2.Lig Beyaz Grup temsilcimiz Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği  Zonguldak Kömür ile oynadığı ve 3-0 kazandığı maçın ardından zorlu Gümüşhane deplasmanında kritik viraja girdi.

Gümüşhanespor, son maçında Hekimoğlu Trabzon karşısında farklı mağlup olurken, 24 Mart Çarşamba günü oynayacağı bir puan farkla bir üst sıralama da bulunan Şanlıurfaspor,Gümüşhanespor karşılaşmasından mutlak puan ve puanlar almak zorunda.

Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda saat 14.00'de başlayacak kritik karşılaşmayı,Konya Bölgesi hakemlerinden Mustafa Aydın yönetecek.


Gürses Kılıç'ın teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yaşadığı puan kayıpları telafi ederek düşme hattının 1 puan üstüne çıkan sarı-yeşiller, son 3 maçta teknik direktör Gürses Kılıç ile de istediği sonuçları alamaya başladı ve kümede kalma umudunu yeşertmeye başladı.


Şanlıurfaspor kritik Gümüşhane deplasmanından en az bir puan alması halinde lige tutunmayı başaracak. Şanlıurfaspor,Gümüşhanespor'a karşı mağlup olması halinde ise lige tutunma ihtimalini, düşme hattındaki diğer rakiplerinin alacağı sonuçlara bırakacak. (RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.