banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Şanlıurfaspor, Eskişehirspor 2-0

(RHA Ajans)TFF 2. Lig'in 21.haftasında Play off mücadelesi veren Şanlıurfaspor, sahasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehirspor'u 2-0 mağlup etti ve 8 maç sonra 3 puanla tanıştı.


TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. hafta karşılaşmasında Şanlıurfaspor,Eskişehirspor'u ağırladı. Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

Şanlıurfaspor -Eskişehirspor karşılaşmanda 57'inci ve 65'inci dakikada Mustafa Durak ve Sinan Kurumuş'un attığı gollerle Eskişehirspor karşısında 2-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca maç 2-0 Şanlıurfaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Alınan bu galibiyetle Şanlıurfaspor puanını 26'ya yüksletterek Play-Off iddiasını sürdürdü.Eskişehirspor ise 13 puanda kaldı.

STAT: Şanlıurfa GAP Stadyumu

HAKEMLER: Feridun Daldaş, Kürşathan Akın, Murat Can Ilgaz

ŞANLIURFASPOR: Mücahit – Caner, Muhammed Enes (Dk.89 Emir), Ferhan ( Dk.76 Muhammed Samed), Erkan, Feyyaz, Sinan (Dk.80 Hüseyin), Dilaver (Dk.80 Taner), Mustafa (Dk.76 Behlül), Fırat, Muhammed Raşit

ESKİŞEHİRSPOR: Efehan – Muhammet Yahya, Sezgin, Onur, Tolga (Dk.66 Arda ) Berkay, Onurhan Uyanık (Dk.80 Metahan), Eray, Buğra (Dk.66 Kaan), Bartu, Ömer (Dk.46 Hasan)

GOLLER: Dk.57 Muhammed Enes, Dk.65 Sinan (Şanlıurfaspor)

SARI KARTLAR: Feyyaz (Şanlıurfaspor) Bartu (Eskişehirspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.90 Behlül (Şanlıurfaspor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.