banner2
Öne Çıkanlar Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe ProfDrNihat Bengisu

Şanlıurfaspor'da Adana Hazırlıkları Tamamlandı

2023-2024 sezonunda Trendyol 1. Ligi'nde mücadele eden ve ilk karşılaşmasında kendi evinde Altay SK'yı 2-1'lik skorla geçen Astor Enerji Şanlıurfaspor, bu kez Adana deplasmanına gidiyor. Adana'dan mutlak galibiyetle dönmeyi planlayan sarı yeşilli ekip, bugün 11 Nisan Stadyumu'nda çalıştı. Teknik Direktör Efe İnanç'ın tüm detaylarını gözden geçirdiği karşılaşma öncesi Şanlıurfa'daki son antrenman yaklaşık iki saat sürdü.

Isınma ve 5'e 2 top kapmaca ile başlayan antrenman taktiksel çalışma ile tamamlandı. Yüksek performans sergileyen futbolcularda moral ve motivasyon yüksek tutulurken, takım yarın sabah saatlerinde kara yolu ile Adana'ya geçiş yapacak. Yarın da son olarak ter antrenmanına çıkacak takım ardından maç saatini bekleyecek. Sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor'un maçı ise 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'de Adana Yeni Stadyumu'nda oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.