banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Suruç

Şanlıurfaspor 1 Puandan memnun

Yanmaz yaptığı açıklamada, geçen hafta yapılan kongrenin ardından göreve gelen yeni yönetimle ikinci yarının ilk maçında Adanaspor ile karşılaşan Şanlıurfaspor'un maçta elinden geleni yaptığını belirtti.

Şanlıurfaspor'un sezon başından bu yana en fazla seyirci desteğini bu maçta aldığını vurgulayan Yanmaz, söz konusu maça kadınların gösterdiği ilginin kendilerini daha çok mutlu ettiğini ifade etti.

Yanmaz, eksik kadroyla çıktıkları Adana maçında oyuncuların üst düzey bir performans gösterdiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

“Ciddi eksiklerimize rağmen mevcut futbolcularımız sahada canla başla mücadele etti. Bu maçtan önce oyuncularımızın alacaklarının hemen hemen tamamını ödedik. Sadece prim borçları kaldı. Eksik oyuncularımızın takıma katılmasıyla gelecek hafta çıkışa geçmek istiyoruz. Bu kadar eksiğe rağmen Adana beraberliği güzel bir başlangıç oldu.”

Şanlıurfaspor, ligin 18. haftasında GAP Arena Stadyumu’nda ağırladığı Adanaspor’la berabere kalmıştı.

Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.