banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Vali Şanlıurfaspor Suruç

Ramazan Sal, Göztepe'ye imza attı

Göztepespor Ş.Urfaspor’da forma giyen Ramazan Sal ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Profesyonel futbol hayatına Hatayspor’da başlayan Ramazan Sal daha sonra Muğlaspor’a transfer oldu. İnegölspor, Samsunspor ve Pendikspor formlarını da giyen 1985 doğumlu oyuncu Ramazan 2009 yılında Bursaspor’a transfer oldu. Bursaspor’un oyuncusu iken Giresunspor ve daha sonra Boluspor’a kiralanan Ramazan Sal son olarak Ş.Urfaspor formasını giydi.

 

Gerçekleşen transferin ardından Ramazan Sal; “Futbol tarihindeki başarılarıyla herkesin yakından tanıdığı bir takımın formasını giyeceğim için çok mutluyum. Göztepe’nin herkes tarafından çok iyi tanınan bir taraftar kitlesine sahip olduğunu da çok iyi biliyorum. Onların desteğini hissederek futbol oynayacak olmak beni çok heyecanlandırıyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.