banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Viranşehir Vali Suruç Şanlıurfaspor

Şanlıurfaspor düşme potasına girdi

 

Şanlıurfaspor 18 takımlı PTT 1. liginde ligin 22 haftasında deplasmanda karşılaştığı Girsunspor'a 3-1 yenilerek 15. sıraya düştü.

Tugay Kerimoğlu Hedefte!

Şanlıurfaspor 2015-2016 sezonuna sportif direktör Zafer Tüzün ve Teknik Direktör Engin Korukır ile başladı. Birkaç başarısız maçtan sonra her iki teknik adam gönderildi. Bunların yerine birkaç maça Hüseyin Dağ’ın teknik direktörlüğünde çıktı. Urfaspor Dağ’dan da umduğunu bulamayınca Futbolcu olduğu dönemde dünya futboluna mal olmuş ünlü teknik direktör Tugay Kerimoğlu ile anlaştı…
Tugay’ın gelmesi ile Şanlıurfaspor taraftarında umutlar yeniden yeşerdi. Ne yazık ki birkaç maç sonra yine hayal kırıklıkları oldu. Araya, ligin devre arası girdi. Devre arasında nerdeyse yeni bir Urfaspor kuruldu. Futbolcularının birçoğunu gönderildi. Yeni yeni futbolcularla yeni bir takım kuruldu. ama bir türlü istenilen başarı sağlanamadı. Taraftarların yüzü gülmedi.

HAFTAYA BOLUSPORU KONUK EDECEK

Şanlıurfaspor'da Tugay Kerimoğlu ve yönetimin konumları sorgulanırken ligin 23. haftasında kendi sahasında Bolusourla eşleşecek. 

Şanlıurfaspor Boluspor maçı 27 şubat cumartesi Şanlıurfa GAP arena stadında oynanacak. maçın saati 13:30 olarak belirlendi. 

PTT 1. liginde 22. haftanın tüm sonuçları ve puan cetveli:

 

PTT 1. liginde 23. haftanın maçları

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.