banner2
Öne Çıkanlar Akçakale Urfa Fevzi Demirkol ilçe ProfDrNihat Bengisu

Isparta 32 spor 0 - 1 Şanlıurfaspor

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta temsilcimiz Şanlıurfaspor Kemal Tosun hoca ile çıktığı Isparta 32 Spor maçını 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.


Ligin ikinci yarısının bitimine 6 maç kala Şanlıurfaspor'da dümeni devralan Kemal Tosun, Ispartaspor karşısında gösterdiği olumlu sinyalleri Şanlıurfaspor 'un güçlü rakibi Isparta spor karşısında deplasmanda 10 kişi kalmasına rağmen galip gelmeyi başardı.


Kötü gidişatını ardından Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Sarı yeşillerde takımın başına getirilen Kemal Hoca, takıma iyi geldi.


Temsilcimiz Şanlıurfaspor bu hafta sonu deplasmanda konuk olduğu  Isparta 32 spor'u 1-0 mağlup etti.

Ligin bitimine 6 maç kala düşme potasından uzaklaşmak için önemli bir maça çıkan sarı yeşiller deplasmanda Isparta 32 spor'u 1-0 yenerek çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

Maçın tek golünü 64. dakikada Sinan Kurumuş attı. (RHA Ajansı)

Anahtar Kelimeler:
Isparta 32 Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.