banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

İlhan Cavcav Şanlıurfasporda

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, Şanlıurfaspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Şanlıurfaspor Tesisleri’ne gelen İlhan Cavcav’ı Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ile yöneticilerden Ali Uğraş, Ahmet Akarslan ve Teknik Direktör Ekrem Al karşıladı. Tesisleri gezen İlhan Cavcav daha sonra Kulüp Başkanlığı makamına geçerek burada Şanlıurfaspor’un son durumu hakkında Kulüp Başkanı Habib Arslan’dan bilgiler aldı. Başkan Arslan, yöneticiler ve Teknik Direktör Ekrem Al ile bir süre sohbet eden İlhan Cavcav, Şanlıurfaspor’a futbolcu konusunda destek sözü verdi.

Şanlıurfaspor’un şehir itibariyle Süper Lig’i hak ettiğini vurgulayan Cavcav,“Abdulkadir Kardeşim bizi de Urfalı yaptı. Bende bundan sonra en az Urfaspor’lu kadar bir Urfalıyım” dedi.

Şanlıurfaspor’a paraya bakmaksızın istenilen tüm futbolcuları kolaylıkla vereceklerinin sözünü veren Cavcav, “Şanlıurfaspor’un bir üst lige çıkmasında benimde desteği olursa mutlu olurum. Şanlıurfaspor’a futbolcu veririm ama önemli olan buraya gelen futbolcunun Şanlıurfaspor’a layık futbolcular olması gerekir” diye ifade etti.

Şanlıurfaspor Tesisleri’nin bu tür liglerde oynayan kulüplerde olmadığını belirten Cavcav, “Bundan dolayı Şanlıurfaspor’a bugüne kadar hizmet etmiş Habib Başkan ve arkdadaşlarına Türk futbolu adına teşekkür ederim” diye kaydetti.

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan ise, İlhan Cavcav’ın Türkiye’de başarılı bir kulüp başkanı olduğunu söyledi.

İlhan Cavcav’ın Şanlıurfa’ya yatırımlar yaptığını da dile getiren Habib Arslan, “Her zaman İlhan Başkanımızın yanındayız. Kendisinin Başkanlığından ve birikimlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. 3 yıldır başımız sıkıştığı zamanlarda İlhan Başkanımıza başvuruyoruz ve gerekli desteği görüyoruz. Kendisine yaptığı desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Bu arada, Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav’ın bugün Ankara’ya dönmesi gerekirken yarın oynanacak olan Şanlıurfaspor-Pursaklarspor maçını seyretmek için bugünü de Şanlıurfa’da geçireceği belirtildi.

Öte yandan, İlhan Cavcav’ın Şanlıurfa’da ki gezisine Ticaret Borsası Eski Başkanı Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Binici’nin eşlik edeceği bildirildi.

 www.balikligol.com

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.