banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Haber ak parti Urfa Haberleri Siverek

Fenerbahçe Taraftarlar çıldırdı

 FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ!....

Fenerbahçe'nin sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yenen Bursaspor'a kaptırması üzerine, Sarı-lacivertli taraftarlar stadı ateşe verdi
Maçın bitiş düğünün ardından taraftarlar tribünleri ateşe verdi. İtfaiye ekipleri tribünlerde çıkan yangını söndürmek yoğun çaba harcıyor.

Fenerbahçe taraftarına polis tazyikli suyla müdahale ediyor.

KADIKÖY'DE GERGİNLİK

Fenerbahçeli taraftarlar, şampiyonluğu kaçırdıkları Trabzonspor maçından sonra olay çıkardı. Ortalığı savaş alanına çeviren taraftarlarla polis arasında zaman zaman kovalamaca yaşandı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan maç sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü. Stadı ateşe veren taraftarlar, stad dışında ise olay çıkardı. Yenilgiyi hazmedemeyen taraftarlar, "Yönetim istifa" sloganları atarak polisle karşı karşıya geldi. Dağılmayan kalabalık, polise pet şişe fırlattı. Polis bariyerleri de öfkeli taraftarlarca yıkıldı. Polis, taraftarları dağıtmak için tazyikli suyla müdahale etti. Müdahale ile birlikte kaçışan taraftarlar bir süre sonra yine ortaya çıkarak sloganlarını sürdürdü.


Taraftarlar stadın altında bulunan mağazanın da camlarını taşladı. Ellerine geçirdikleri demir ve tahta parçalarını polis ve itfaiye araçlarına fırlatan taraftarlar ile polis ekipleri arasında zaman zaman kovalamaca yaşandı.

TAKSİM'DE TARAFTARLAR YUMRUKLAŞTI

Taksim'de karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve şampiyon Bursaspor'un taraftarları arasında gerginlik yaşandı.
Taraftarlar arasında sözlü atışmalarla başlayan tartışma gerginliğe dönüştü. Birbirini iten taraftarları polis ayırdı. Çevik kuvvet polisleri taraftarlar arasında kordon oluşturdu. Yaşanan itiş kakış sırasında karşı takım taraftarından yumruk yiyen öfkeli bir genci ise polis sakinleştirmekte güçlük çekti. Polisler tarafından yere yatırılan genç, ardından uzaklaştırılmaya çalışıldı. Burnuna yumruk atıldığını anlatan genç, karşı takım taraftarlarının peşinden gitmek istedi. Öfkeli genç polisin uzun süren
ikna çabalarının ardından meydandan uzaklaştırıldı.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.