banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Ermenistan'ı Yenen Türkiye, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne lider başladı

Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri (EURO 2024) D Grubu ilk maçında deplasmanda Ermenistan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar, 2-1'lik skorla ayrılarak gruplara galibiyetle başladı.
UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu ilk maçında A Milli Takımımız deplasmanda Ermenistan’ı geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti.

Gruptaki ilk yolculuğuna Ermenistan’da başlayan millilerimiz zor da olsa 3 puanlı siftah yaptı.

Alınan 3 puan ile Millilerimiz grupta liderliğe yükseldi. Milli Takım, bir sonraki maçını salı günü Hırvatistan ile oynayacak.

Hırvatistan 1 puan aldı
Grubun diğer maçında ise aynı gün Hırvatistan ile Galler karşı karşıya geldi. Mücadele TSİ 22.45’te başladı.

Hırvatlar ise Galler'le 1-1 berabere kalarak 1 puanı hanesine yazdırdı. D Grubu’nun bir diğer takımı Letonya ise ilk maç gününü bay geçecek.

EURO 2024’e katılacak 20 takımın belli olacağı grup aşaması, 16-21 Kasım 2023’te oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. 10 grupta ilk 2 sırayı alan takımlar EURO 2024’e katılma hakkını elde edecek.
Puan durumu
Millilerimiz aldığı 3 puan ile liderliğe yükselirken, Galler ve Hırvatistan 1 puan aldı. Hırvatistan ve Galler, ikinci ve üçüncü sırayı paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.