banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Joaquin Ardaiz Ağdaş müzik Şarkikaraağaç

Belediye işçileri yeşil sahaya indi

Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Reşat Özmen, önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmeyi planladıkları futbol turnuvasının, üyeler arasındaki kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtti.

GAP Arena Stadyumu karşısında Eyüp Spor Tesisleri’nde başlayan turnuvanın başlama vuruşunu gerçekleştiren Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Özmen, sendikacılığın tek amacının sadece hak ve özgürlükleri aramak olmadığını belirterek, sendikacılığın asıl amacının insanlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.


Özmen “Hak-İş’e bağlı Hizmet İş Sendikası olarak ilk defa düzenlenen turnuvaya faaliyet alanımızda olan Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin büyük ilgi göstermesi onur verici bir durumdur. Amacımız işçi kardeşlerimiz arasında dostluk ve kardeşliği artırmak. İş başarısının yanı sıra arkadaşlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktır. Bu vesile ile turnuvamıza katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor turnuvanın dostluk ve kardeşlik havasında geçmesini temini ediyorum” dedi.


Şanlıurfa Belediyesi’ne bağlı 11 müdürlükten 13 ayrı takımın katıldığı turnuvada iki ayrı grup yer alıyor. Lig usulü oynanacak maçlar sonucunda iki grubunun lideri arasında final müsabakası oynanacak.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.