banner2
Öne Çıkanlar Siverek Viranşehir Sanlıurfa Haberleri Nihat Çiftçi Suruç

Almanyadaki Türkleri de şok etti!

Bild Gazetesi de yıldız oyuncu ile ilgili şu ilginç iddiayı ortaya attı... Kasığından sakatlanan Arda Turanın bu durumu, Almanyada da büyük yankı uyandırdı. Almanyada oynanacak maçı takip edecek Türk futbolseverler Ardanın kadrodan çıkarılışıyla hüsrana uğradı.

A Milli Takımın önceki gün yapılan idmanında kasığından sakatlanan Arda Turanın bu durumu, Almanyada da büyük yankı uyandırdı. Alman basını, Ardanın sakatlığını son dakika olarak değerlendirirken yorumlar şöyle:

Bild: Türkiye bize karşı oyun kurucusundan eksik oynayacak. Milli takımla çıktığı son antrenmanda sakatlanan Arda Turan büyük olasılıkla sezon sonuna kadar G.Sarayın da formasını giyemeyecek.

F.Allgemeine: Türkiyenin en önemli silahı oyun kurucu Arda uzun süreli bir sakatlıkla karşı karşıya.

Die Welt: Türkler şokta, oyun kurucuları Arda bize karşı oynayamayacak. Türk yorumcular bunun büyük bir şok olduğunu belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.