banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Sanlıurfa Sanlıurfa Haber ak parti

Urfa'da Saltanatım sürsün diyen zihniyet Reise ihanet ediyor

Sivil Toplumu İzleme platformu başkanı Faruk Akbaş, Şanlıurfa'da  kurulan üzerinde Fethullah Gülen'in resmi bulunan idam sehpasının önünde bir fotoğraf çekti ve fotoğrafını sosyal medya hesabından yayıınlayarak altına not düştü. 

"Reise ihanet etmeyin"

Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatına seslenen Faruk Akbaş şunları yazdı: "İl ve ilçe teşkilatlarına davasına emek vermiş, belli bir bilgi birikimine sahip, bedel ödemesini bilen, millete karşı gurur ve kibirden uzak, kendi emellerini, kaprislerini, küskünlüklerini, şahsi hesaplarını davasına feda edebilecek davasının hak olan menfaatlerini her şeyden önce tutabilecek memlekette sevilen bireylerin seçilmesi davaya muzafferiyat sağlayacaktır.

Teşkilatların toplumda bir çimento vazifesini yerine getirerek, küskünlerin barışması, sorunların çözüme kavuşması için insiyatif alması olmazsa olmazdır.
Benim saltanatım sürsün de kim ne yaparsa yapsın zihniyeti REİSE ihanettir.
Yapılan eleştirilere kulak tıkamak yanlışları görmezden gelme eleştiri yapanları düşman ilan etmek,REİSİ düşman ilan etmekle eşdeğerdir."

Anahtar Kelimeler:
UrfaAk PartiFaruk Akbaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.