banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Sanlıurfa ak parti Sanlıurfa Haber

Bozova kayıkhane tesislerinde sona doğru

Bozova Belediyesi girişimleri ile ÇATAK tesisleri yanı başında yapımı devam eden kayıkhanede sona gelindi. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden kayıkhane tamamlandığında kanocu sporcuların hizmetine sunulacak.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy göreve geldiği ilk günden bugüne birçok projeyi tamamlayarak hizmete sundu. En son ÇATAK mesire alanı yanı başında birkaç ay önce temeli atılan kayıkhane inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, inşaat çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi. Fiziki olarak yüzde 80’ni bitme aşamasına gelen kayıkhanenin tamamlanması için hummalı çalışmalar devam ediyor.


Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy her alanda olduğu gibi spor alanında spor tesislerini bir bir tamamlayarak gençlerin hizmetine sunmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmalarına başlanan kayıkhane inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kayıkhanenin tamamlanması ile birlikte başta Bozova’nın gururu olan ve Türkiye’de birçok şampiyona da başarı elde eden kanocular olmak üzere tüm kanocuların hizmetine sunulmuş olacak. Kayıkhane ile ilgili olarak yazılı bir açıklamada bulunan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, ‘gençlerimize ve sporcularımıza verdiğimiz değerler ortada bugüne kadar birçok spor tesisini tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunmuş olduk. İlçemize sportif alanda bir eseri daha sporcularımıza ve gençlerimize sunma adına inşaatına başladığımız kayıkhanemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu spor tesisimizi de başta konucularımıza kazandırma adına çalışmalarımızı aralıksız olarak devam ediyor. Kayıkhanemiz şimdiden kanocu ve sporcularımıza hayırlı olsun’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.