banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Yıkanınca bile temizlenmiyor! Vücudun en kirli yeri neresi ve nasıl temizlenir?


Bu parazitler kaldıkça vücudumuzda çeşitli hastalıklar ortaya çıkmaya başlar. Peki vücudun en kirli yeri neresi ve nasıl temizlenir? Parazitlerin neden olduğu hastalıklar nelerdir? Sizler için uzman uyarıları ve vücudumuzdaki en kirli yere dair her şeyi haberin detayına ekledik.

İnsan anatomisi oldukça karışıktır. Yüzyıllardır tıp dünyası bu anatomiyi çözer ve ona hasar veren faktörleri inceler. Hassas olan vücut sistemlerden meydana gelir. Bu sistemler; dolaşım, iskelet, boşalım, sindirim ve sinirlerden oluşur. Organların fonksiyonel işleyişini düzenleyen bu sistemlerin arasındaki iletişimi sinirler dokular aracılığı ile sağlar. Anne karnında herhangi bir genetiksel bozukluk olmadığı sürece muhteşem işler. Ancak dünya ve çevresel faktörlere maruz kaldıktan sonra bazı hastalıkların yaşanmasına zemin hazırlar. Kulağa tiksindirici gelse bile insan sağlığı için doğadaki bazı bakterilere ihtiyaç vardır. Ancak bu bakterilerin hepsi fayda sağlamaz.

Kulak, bağırsak, mesane, burun ve göbek deliğinde birikirler. Yapılan son çalışmalarda kirpik dibi ve kaşlarda da parazitlerin olduğu tespit edilmiştir. Tüm bunlar yeterli bir şekilde temizlenmemekten dolayı yaşanır. Vücudunda yaklaşık 100 trilyon bakteri yaşar. Düzenli olarak vücudumuzu temizlemezsek zararlı olan bakteriler hastalıklara neden olabilirler. 
(Yasemin.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.