banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Vali Viranşehir

Harran’a 100 Yataklı Devlet Hastanesi yapılacak

Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel zenginliklerinden biri olan Harran'a müjdeli bir haber geldi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, Harranlı hemşehrilerine yönelik önemli bir sağlık yatırımının startını verdi. "Şanlıurfa Harran 100 Yataklı Devlet Hastanesi Yapım İşi" için Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü İhale Daire Başkanlığı ihale ilanını yayımladı.

Vekil Başak, Harran'a yapılacak bu modern sağlık tesisi için Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulundu. Sağlık alanında yapılan bu yatırımın, bölge halkının sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracağı ve kaliteli sağlık hizmetlerinin sunumunu artıracağı belirtildi. Bu yeni hastane projesi ile bölgeye çağdaş ve donanımlı bir sağlık merkezi kazandırılacak.

Harran'a yapılacak 100 yataklı devlet hastanesi projesi, bölge insanının sağlık hizmetlerine daha kolay ve etkin bir şekilde ulaşabilmesini sağlayacak. Ayrıca modern tıbbi cihazlar ve teknolojik alt yapı ile donatılacak olan hastane, çevre ilçelerden de hastaların tedavi görmesi için bir merkez olacak.

Başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve ilgili bakanlık yetkililerine teşekkürlerini ileten Milletvekili Başak, Harranlıların daha kaliteli ve erişilebilir sağlık hizmetlerine kavuşmaları için gayret gösterdiklerini vurguladı.


Vekil Başak'ın girişimleriyle hayata geçirilen bu önemli proje, bölge halkının ve Harranlıların sağlık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlayarak bölgenin sağlık standartlarını yükseltecek. Hastane inşaatının tamamlanmasıyla birlikte bölge, modern ve nitelikli sağlık hizmetleriyle donatılmış olacak. (RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.