banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Yetim Çocuklara Diş Tedavisi Yapıldı


Vakfın Sağlık Koordinasyonu öncülüğünde “Sağlıkla Büyür Projesi” projesi kapsamında 10 gönüllü uzman diş hekimi tarafından diş tedavisi yapılan çocuklar sağlığına kavuştu.
 Hayrat Yardım Olarak 6 Yılda Onlarca Ülkede, On Binlerce Çocuğu Sağlık Taramasından Geçirerek Muayene, Teşhis Ve Tedavilerini yaptıklarını açıklayan Hayrat Yardım Doğu Koordinatörü Abdullah TOPRAK, “Her Alanda Uzman Yüzlerce Doktorun Katıldığı Bu Sağlık Çalışmalarında Tedaviye Muhtaç Hastalar Yaşadıkları Yerlerde Veya Türkiye’de Yapılan Erken Müdahalelerle Sağlığına Kavuşturuyoruz. Şanlıurfa Hayrat Yardım ekibi olarak 10 Gönüllü Uzman Diş Hekimimizle Eyyübiye Toplum Merkezimizde 200’den Fazla Yetim Yavrumuza Hayata Gülümser Yüzlerle Bakmaları İçin Diş Muayene Teşhis Ve Tedavisini Gerçekleştirdik. Tedavide Dolgu, Çekim, Flor ve Muayeneleri Yapıldı” dedi.
Gönüllü olarak diş tedavisi yapan Doktorlar ise Bu Programa Vesile Olan Hayrat Yardım Derneğine Teşekkür ettiklerini belirttiler.
Diş tedavisi yapılan proje ile bu çocukların Gelecekte de Periyodik Olarak Sağlık Tedavileri Projelerine Devam Edileceği belirtildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.