banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Urfa'da Özel Nev Hospital Hastanesi hasta kabulüne başladı

ÖZEL NEV HOSPİTAL HASTA KABÜLÜNE BAŞLADI
Nüfusa oranla yatak sayısı bakımından Türkiye’deki iller arasında son sıralarda yer alan Şanlıurfa’nın sağlığına yeni bir soluk geldi.
Şanlıurfa’nın sağlıktaki yatak kapasitesine güçlü sağlık kadrosuyla katkıda bulunacak olan Özel Nev Hospital Hastanesi, hasta kabülüne başladı.
HEDEF: SAĞLIKTA ŞANLIURFA’YA YENİ BİR SOLUK.
Konuyla ilgili açıklama yapan Nev Hospital Hastanesi yetkilileri, sağlık alanında Şanlıurfa’ya yeni bir soluk getirmeyi hedeflediklerini ve ticari faaliyetten çok kamu hizmeti olarak bu yatırımı gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.
EKSİKLİĞİ GÖRÜLEN BRANŞLARA YOĞUNLAŞILACAK.
Sağlık alanındaki başarılı isimlerle Şanlıurfalıları buluşturmayı hedefleyen Özel Nev Hospital hastanesinin kentte eksikliği görülen branşlara yoğunlaşacağı bildirildi.
HASTANEDE YER ALAN BRANŞLAR.
Güçlü doktor kadrosuyla bugün hasta kabülüne başlayan Özel Nev Hospital Hastanesinde ilk etapta; Kadın Doğum ve Hastalıkları-Perinatoloji (Riskli Gebelikler), Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Plastik- Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Genel Cerrahi, Beyin ve Sinir Cerrahi, Dahiliye (İç Hastalıkları), Radyoloji, Biyokimya, Klinik Beslenme, Diyet Uzmanı ve Saç Ekimi branşları yer alacak.
İleriki süreçte ise hastanenin alanında uzman hekimlerle sağlık dallarını genişleteceği öğrenildi.
Öte yandan Nev Hospital Hastanesinin SGK anlaşmasını beklemeden diğer özel hastanelerin anlaşmalı kurumlardan gelen hastalara uyguladıkları fark ücretlerini alacağı da edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samed 2 yıl önce

Noroloji doktoru yok hastanede ilgilin mudurlere sesleniyorum gogus doktoru yok guzel bir hastane ama yok o bolumler ne zaman hizmet verecek acaba bilgi verilerse yoneticiler seviniriz