banner2
Öne Çıkanlar Nihat Çiftçi Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber Bitlis

ŞUAHED Açıklama Yaptı: Hekimler Mayıs Ayında 2 Kez İş Bırakıyor

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Şanlıurfa Aile Hekimleri Derneği (ŞUAHED), Seslerini duyurmak adına çalışan, hekimlerin görüşleri doğrultusunda 17-18 Mayıs 26-27 Mayıs tarihlerinde iş bırakma kararları aldıklarını açıkladı. 

İŞTE O YAZILI AÇIKLAMANIN TAM METNİ: 

17-18 Mayıs 26-27 Mayıs tarihlerinde ki iş bırakma kararları hakkında her zaman olduğu gibi sahadaki arkadaşlarımızdan aldığımız görüşler ile bir karar aldık. Özelikle ceza yönetmeliğinde halen değişmeyen ceza ve iş güvencesi tehdidi ve aşağıda saydığımız nedenlerden dolayı STK’ların almış olduğu iş bırakma kararını desteklediğimizi ve uyacağımızı ŞUAHED olarak bildiriyoruz.

*Sesimizi duyurmak adına

*Tüm haklarımız için ve özlük haklarımız kaybolmasın diye

* Hak ettiğimiz koşullarda çalışabilmek adına

* Etkin bir şiddet yasası için

* Maaşlarımızın günden güne erimesine dur demek adına

* Son çıkardıkları ceza yönetmeliğinin kaldırılması için

* Emeklilik kaygısı duymadan yaşayabilmek adına

17-18 Mayıs ve 26-27 Mayıs tarihlerinde İŞ BIRAKIYORUZ.

ŞUAHED YÖNETİM KURULU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 2 yıl önce

Hiçbir hakaret olmamasına rağmen vatandaşın Yorumlarını yayınlamıyorsanız vatandaş olarak kınıyorum. Derneğin veya başka bir haber yaptığınızda bilinmeli ki bu haber ile ilgili olumlu veya olumsuz düşünceler olacaktır. Her iki tarafta düşüncesini medeni bir şekilde açıklamalıdır. Ama siz taraf tutuyorsunuz maalesef.
Artık sayfanızı tıklamayacağım sayın editör.