Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ddipcuj6jlhfs3is5d385umlc6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
İstifa kabul edilmedi Başhekim Güzelçiçek görevinin başında haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

İstifa kabul edilmedi Başhekim Güzelçiçek görevinin başında


 
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından yapılan yazılı açıklamada Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek’ in istifasının kabul görmediği ve Başhekim Dr.Güzelçiçek’in görevine tekrar devam edeceğini açıkladı.

Harran Üniversitesi rektörlüğünden yapılan açıklamada şunlara yer verildi. 

“Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçiçek 18.08.2020 tarihinde yaptığı açıklamada her ne kadar başhekimlik görevinden istifa ettiğini bildirmiş ise de Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güzelçiçek’in istifası Harran Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik tarafından kabul edilmediğinden Başhekimlik görevine devam edeceği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur. Denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.