banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Harran Tıp’ta yaşlı, engelli hastalar için 3 akülü taşıma aracı alındı

Harran Tıp’tan bir yenilik daha

Bölgenin en önemli sağlık merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kurumsal çalışmalarıyla hastaların dertlerine derman oluyor. 

Harran Tıp’ta yaşlı, engelli ve yürümekte zorlanan hastalar için 3 akülü taşıma aracı alındı. Alınan araçlarla hedeflenen acile gelen hastaların tomografi hizmetlerinde zaman kaybını ortadan kaldırmak açısından önem teşkil ediyor. Ayrıca, bu hizmet ile poliklinik girişinde özürlü, felçli, sakat hastaların alınıp asansöre kadar götürülmesi noktasında önemli katkı sağlıyor.  Akülü taşıma araçlarıyla 120.000 m2’lik hastanenin 4 bloğunda hastalar daha kolay hizmet alabilecek. Öte yandan eczanedeki ilaçların dağıtımında büyük olanaklar sağlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.