banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Elazığ'daki deprem Suruç Devlet Hastanesini etkiledi mi?

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından Şanlıurfa’da vatandaşların korku dolu dakikalar yaşamasına neden oldu. Suruç Devlet Hastanesinde hizmet vermeyi etkilelediği iddialrına Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi. 

“HASTALARIN BİR KISMI, HASTANEDEN KENDİ İSTEĞİYLE TABURCU EDİLMİŞLERDİR”

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada,” Merkez üssü Elazığ ilimizde 5.2 şiddetinde yaşanan depremden dolayı, bazı yerel ve ulusal basın organlarında Suruç İlçe Devlet Hastanesinin boşaltıldığına dair iddialar yer almaktadır. Suruç Devlet Hastanesinde yaşanan depremin ardından servislerde  duydukları endişe nedeniyle hastalarımızın bir kısmı hastaneden kendi isteği ile taburcu edilmişlerdir. Yapılan ilk değerlendirmelerde Suruç Devlet Hastanesinde hizmet vermeyi etkileyecek bir durum tespit edilmemiştir. Haberlerde çıkan iddialar asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır.”denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.