banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Diş tabipleri felekten gece çaldılar VİDEO

Hilton otelde başta Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Ömer Ufuk Yetkin olmak üzere oda yöneticileri ve doktorlar bir araya gelerek türküler eşliğinde yemek yediler.

 

22-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla Şanlıurfa’da  çalışmalar yaptıklarını belirten Şanlıurfa Diş Tabipler Odası Sekreteri Dt. Hamza Halıcı; “Okullarda çocuklara ve hapishanede hükümlülere diş macunu ve fırça dağıttık” dedi.

Şanlıurfa’da ilk olarak böyle bir gece düzenleyerek hekimleri bir araya getirdiklerini belirten Şanlıurfa Diş Tabipler Odası Başkanı Dt. Ekrem Kaya; “Diş Tabipleri arkadaşlarımızla haftamızı kutlamak için böyle bir gece düzenledik. Hapishanede tarama yaptık. Okullarda artama yaptık. Çalışmalarımız sürecek” dedi.

Gece söylenen türküler ve yemekten sonra sona erdi.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.