banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanına şiddet

Şanlıurfa'da çocuk talasemi, lösemi, orak hücre, hemofili, anemi ve kan hastalıkları çocuk talasemi, lösemi, orak hücre, hemofili, anemi ve kan hastalıkları konusunda tek bir uzman doktor görev yapıyor.

Şanlıurfa'da Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3 ay önce Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı olarak atanan Dr. Dilek Ece, bazı hasta yakınları tarafından "Ölüm, kaçırma ile tehdit" edildiğini ileri sürerek "beyaz kod" vererek şikâyetçi oldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Tabip Odası, " Şehrimizin tek Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Uzmanı olarak görev yapan kadın meslektaşımıza 4 aydır süregelen tehdit nedeniyle yaşadığı beyaz kod müracaatında hukuki desteğimizi sunarak davaya müdahil olduk. Bu mesleğin yapılamaz hale gelmesine daha ne kadar göz yumacaksınız?" ifadelerini kullandı.(RHA Ajans)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.