banner2
Öne Çıkanlar Siverek Suruç Sanlıurfa Haberleri Viranşehir Aktoprak Spor

Batman'a atanan Onkolog göreve başladı

BATMAN - Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne atanan Onkoloji Doktoru Ayşe Demirci göreve başladı.

Batman’a atanmaktan mutluluk duyduğunu ve Batman Bölge Hastanesi Onkoloji Servisinde yapılmış olan güzel çalışmalara daha iyilerini katmak için büyük gayret göstereceklerini ifade eden Demirci, “Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne atanmaktan çok memnunum. Kemoterepi ünitemiz ve tıbbı onkoloji polikliniğimizde hastalarımıza en iyi şekilde hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız.” dedi.

1981 Ankara doğumlu olan Uz. Dr. Ayşe Demirci, ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1999’da Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanan Demirci 2005 yılında mezun oldu. 2006-2010’da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde İç Hastalıkları ihtisasını tamamladı. Üç ay kadar Kars Devlet Hastanesi’nde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Demirci, 2011’de Dr.Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbi Onkoloji yandal eğitimine başladı. Haziran 2014’te Tıbbi Onkoloji yan dal uzmanlığını alan Dr.Demirci evli, bir çocuk annesi.   (M.Fatih Akgül - İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
BatmanAtananOnkolog
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.