banner2

Dünya’da insan canı kadar hiç bir can kıymetli, değerli değildir. Gerçi can candır her canlı can taşır.  Teknoloji asrında insan canı o kadar ucuzlamış ki, alıcı bile bulamıyor. İnsan canı üzerinden silahlar deneniyor. Mevki makamlar elde ediliyor. Dünyalık elde etmek için insan üzerinden pazarlılar bile yapılıyor. Yaratıcının insana yüklediği değer bu kadar düşmemeli. İnsan değerinin ayaklar altına alındığı dönemler, toplum fertlerinin kula kul olmayı kabullendiği zaman dilimidir. İnsanlık kula kul olmaktan kurtulmadığı, yerli ve yabancı tapınaklardan ayrılmadığı, putlardan ipi koparmak için mücadele etmediği, birlik tesisi için çalışmadığı müddetçe insan yok olmaya, ezilmeye, horlanmaya, sömürülmeye, sindirilmeye mahkûmdur.

Bir İlimizde kafası sarhoş bir şoför direksiyon hâkimiyetini kaybetmiş, araba sağa sola çarpmış çarpma sonucu bir ölü üç yaralı varmış karşılığı sıfır. Sınırda bir asker önce iki arkadaşını öldürmüş, sonra kendisi intihar etmiş, üç ölü niçin neden bilinmiyor rivayetler cinayetmiş. Vatan sağ olsun. Geride gözü yaşlı anneler gözyaşları kalmış,  Bir doktor karısını 35 yerinden bıçaklamış kadın hemen can vermiş, Daha önceleri olduğu gibi Özbekli bir hoca sui kasta kurban olmuş. Beşeri sistemlere kafa tutanların dünyada yaşama hakkı yoktur. Çünkü dünyaya Demokrasi hâkim put düzenleri sürsün insanlar ölsün.  Katil İsrail askerleri bir bakanı bile öldürmüş, sağır, körlerden ses yok. Müslüman insanın hakkı gasp edilmiş. Hükümet güvenlik paketini yasalaştırdı.6-7 Ekimde taşlar bağlıydı Vandalizm zihniyeti ile elliye yakın suçsuz insan yer altına gömüldü, Şehitlik din adına büyük bir makam iken, her ölene vatan şehidi deniliyor. Şehitlikte mazlumun payı olabilir. Katil faillerle ilgili çelişkiler var.

Yine dil hun annelerin gözyaşı var olsun demokrasi, medeni bir yönetim ve devletin görevi toplumun can güvenliğini sağlamaktır. Kan emiciler, kandan beslenenler güvenlik paketini tanımayız diyorlar. Bir şeyi elde etmek için illa ki, kan mı akmalı? Ne diyelim demokrasilerde çare tükenmez ateist abdestsiz biri çıkıp ben sizin imamınızım diyor, bana tabi olun yoksa namazınız olmaz tabi olmayanın hayatı tehlikede. Sayın Başbakan da güvenlik ilkelerine uymayanlar akan bir damla kanın sorumlusu olurlar diyor. Oldu da ne oldu ne yapıldı. Hani geçmişte İslami hassasiyeti olan partiler için taraflı hukukta “İRTİCA “ODAK Terimi olarak kullanılır Türk milleti adına gereği düşünülü parti kapanır yöneticiler yıllarca siyasetten yasaklanırdı. Niçin şimdi Vandallar için hiç bir işlem yapılmıyor. İsrail zihniyeti kanun tanıyorsa Vandallarda kanun tanır öğrenilmelidir.  İnsan katili Eset aklanmaya devam ediliyor. Yurtsuz insanlar, yetimler yaralılar, dullar, ölenler, açlar, sakat kalanlar dünyalığa saltanatlara her gün kurban ediliyor. Bu günlerde insan hakları günü kutlanıyormuş, dünya barış günü değil de her gün kan akıtma günü olsa daha samimi olur kahrolsun demokrasi. 

Bedelli askerlik prim yaptı zenginler 18 bin TL. Defaten devlete para yatırarak askerlik yaptılar bile. Fakirler ise hadi nöbete her şey vatan için. Bedelli askerlik bankaları da sevindirdi çünkü kredi çekilecek parayı çeken en az beş yıl para bankaya yatıracak alın teri dökmeden kazanç böyle olur. Bedelli için mecliste el kaldıranlar iyi düşünsün. Milli eğitim şurasında bazı önemli kararalar alınmış, solakları en çok korkutan Osmanlıca ve Din dersi.  Ateist, sahte solcu, pranga ırkçılar avazı çıktığı kadar bağırıyorlar. Putçu düzen yıkılıyor diye, hey gafiller boşuna bağırmayın sesiniz kısılır. Boğazınız tahriş olur, boş şeylerle uğraşmak insan değerini düşürür ölünce vasiyet edin, Cenaze namazınız kılınmasın. Mezar taşınıza da bir şey yazdırmayın sizin mezarınız bilinmez olsun. Sözde demokrat geçiniyorsanız toplumun çokluğuna tahammül edin iman ettiğiniz demokrasi anlayışınız da kıt.  

Birde düşünün önümüzde genel seçimler var toleranslı olanlar, toplumun havasını almayı becerenler toplumdan iyi oy alır iktidar olur, dini değerlere karşı olanlar ise nal toplar. Çünkü insanlar inançları ile değerlidir. Osmanlıcanın serbest bırakılması bir lütuf değil, Müslüman’ın gasbedilmiş  haklarından iadesinden sadece biridir.Serbest bırakanları alkışlıyorum.Her canlı cansız yaratıktır. Dünyada inanan inanmayan olacaktır. Sünnetullahın gereği budur. Elliden çok devlet var güçleri ile IŞİD ile savaşıyor. Ne süper güçmüş, aşılmaz gedikmiş anlayan varsa beri gelsin. Birleşmiş zulüm topluluğu yeryüzünde beşeri sistemlere karşı mücadele eden ne kadar siyasi, görüş, akım varsa yemin etmişçesine yok etmeye azimlidir. Can derdinde olanları nasıl olsa din kisveli tapınaklar ahirette ancak kurtaracaktır. Dicle kenarında kurdun saldırdığı kuzuyu dert edinenler, sorumlusu benim diyenler iyi görün ne kuzu nede koyun kaldı kurt kapmaya parçalamaya devam ediyor. Uzaktan bakmakla göremiyorsunuz at gözlüğü ile sağlıklı görme olmaz. Can derdinde olmayanlar bir gün kokmuş etle karşılaşabilirler…  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.