banner2

 
Başlıktaki ifade Ayet mealidir. kelamların en güzeli ilahi kelamlardır. Mevlamız kelamında Habibine şöyle telkinde bulunur. "Ey Örtüsü ne bürünen. Kalk ve Uyar. Sadece Rabbinin büyüklüğünü dile getir. Elbiseni temiz tut. Her türlü kötülükten uzakdur" Müddessir.1.5 A.
Bu Ayetler Allah Resulü SAV. Hira Mağarasında iken,Cebrailin kendisine görünmesi sonucu evine giderek üstümü örtün demesi, ruhen sıkışması sonrası Mekke'de inen ayetlerdir.

Peygamberlerin birinci vazifesi tebliğdir. Tebliği yaparken Sadece insanları rabbinin büyüklüğüne davet etmesi tebliğin ilkesidır.Tebliğ ederken kıllık kıyafet temizliğine dikkat etme tavsiyesi var bu maddi temizliktir. Her türlü kötülüklerden uzak durmasıda manevi temizlik ikazıdır. Asrimizda Ne peygamber var. Ne Ebubekir ne Ömer, Ali ne Osman R.Alarnede... Abdülkadir'i Geylaniler, nede Gavsi Azamlar var. Varisler ise;  Alimler ve Şeyh geçinenlerdir. İslama göre
tebliğ yapılıyor mu? Malesef :insanlık Şirk bataklığında boğulurken büyük günahlar işlenirken, uyduruk Din anlayışı ile Narkozdan uyanmamışken onlar; insanları kendi batıl sünnetlerine davet ediyorlar.

Kerametin sarık, Cübbe, sakal Arapça bilmede, Hafız olmada arıyorlar.İslam ülkelerinin hepsin de haramları işlemek teşvik ediliyor. Din dışı fetvalar uyduruluyor. Ülke kaynakları saltanatlar uğruna talan ediliyor. Devletin zengin olması gerekirken, liderler Karun gibi zengin oluyor, yandaşlar da milyarderler olmakla övünüyorlar bunların haram işlemelerine kim mani olacak ulema...Ulema da zalim siyasete bulaşmış, kendilerini de Tapınak haline getirmiş. Dunyalık kemiklere mağlup olmuş. Elini uzatan ayağını uzatamaz hale gelmiş asli görevini bırakmış. Uyanmak, uyarmak dileklerimle..

Kunumuzla ilgili Sultanı kainat efendimiz S.A.V.de iki hadisinde şöyle buyuruyor....Efendimiz Hz.Ali R.A bir yere tebliğe gönderirken...

"Onların bulundukları bölgeye varıncaya kadar sükûnetle yürü! Sonra onları İslâm’a davet et ve yerine getirmeleri gereken ilâhî hak ve esasları onlara haber ver! Vallahi senin vasıtanla Allah’ın bir kişiyi hidayete erdirmesi, senin için (en değerli) kızıl develerden daha hayırlıdır.” (Müslim, Fedâilü’s-sahâbe, 34; Buhârî, Meğâzî, 39)


Resûlullah, bazı emirlerini yerine getirmesi için ashâbından birini görevli olarak gönderdiği zaman “Müjdeleyin, nefret ettirmeyin; kolaylaştırın, zorlaştırmayın!” buyururdu. (Müslim, Cihâd ve siyer 6)

Tüm insanlığı kurtaracak Kuranı kerim, İnsan hakları beyan namesi veda Hutbesi, Müslümanların elinde iken, batıldan medet ummak zillettir. Bu Dini öğrenmek her erkek ve kadın için farzdır. Öğrenince Cihad etmekte Farzdır. Bu vesile ile ulemanın bile cesaret edemediği tebliği cesurca TBMM haykırırken, kalp krizi sonucu vefat eden Saadet partisi Kocaeli milletvekili Şehid Hasan Bitmez kardeşimize Allahtan Rahmet kederli ailesine Milli görüş camiasınada sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Gaflette olanlarada uyanma nasip olsun.

Katil İsrail ve yandaşları Filistin mazlum halkını hergün hunharca katlediyor soykırım uyguluyor .zalimleri, katilleri, soy kırımcıları, işgalcileri mevlam kahru perişan eylesin. Bu günler de Irkından dolayı kürt halkının kutsal öncüleri: Şeyh Sait ve Saidi Kürdi (Nursi) Hazretlerine Dil uzatanları da telin ediyorum Yeryüzünde ki tüm mazlumlara selam olsun. inanıyorsanız kalkın ve uyarın

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.