banner2


Geçmişte Müslümanlar bu kelimeden çok çekti,bilhassa ülkemizde, yüzük takan, sakal birakan, küllah takan, Namaz kılan her kes irticacıydı.
Peki irtica nedir? İrtica geriye dönüş rucu, türkçesi  gericilikti irtica, bu anlayışta Din veya dindar devletin hiç bir şeyine karışmaz,ancak devlet hem dine hemde dindara karışır.
icraatları ile bunu uyguladılar o kadar mağduriyetler varki yazmakla bitmez.Hele imam-Hatipler bu taifenin baş düşmanıydı.Bu yalancı Din düşmanları sayesinde Devletin başında şu an  İmam-Hatipli Dindar bir Cumhurbaşkanımız var.
Zülüm ile abat olmaz. Her zaman yazıyorum bazen olumlu tepkiler de alıyorum. O karanlık din düşmanlığı bir nebze bitti diyebiliriz.başörtüsü yasağı kalktı şimdi kapalı çıplaklar çoğaldı. Ekranların %90 nı islami kesimin elinde, eski dinsiz densize rahmet okutacak tarzda bu gün her gün ekranlarda lağımsuyu akmakta. ifsat görevi yapmaktadırlar.

Eğitim değişmedi daha da berbat oldu. Adalet yerde sürünüyor. Cezaevleri tıklım dolu, içki fabrikalarının çoğalması ile övünür hale geldik. Faiz plastik fetvalarla haram olmaktan meşru hale geldi, zenginle fakir arası dağlar kadar açıldı. Zinanın haramlığını korkarak yazmaya evcilleştik.

Milyarderler 350 bine çıkmış yokluk, yolsuzluk, Irkçılığı kim dillendirirse vatan haini olur. Kısacası dindarların yönetiminde AHLAKSIZLIKTA şahlandık. Durum bu iken, irtica hortladı laiklik elden gidiyor feveranları boşunadır.
Bunuda Afganistandaki Taliban uzerinden yapıyorlar. talibani yazmak daha erkendir. Talibanı en çok öven kurtuluş savaşına benzeten, Kanalında yalancının mumu programlarını düzenleyen, Cumhuriyet kadınları ile destek veren Doğu Perinçektir. Şaşırmamak elde değilidir. İnsallah iş galcilere katillere, taşeronlarına islam beldeleri mezar olur. Duamız budur başka elden ne gelir ki, Afganistanda ki, patlama da bir kaç Coni ölmüş diye, Küfür ehli komple ayakta, ikiz kuleler gibi bahane kılıfı hazır. bakalım hangi mazlum Müslüman ülkeye saldıracaklar. Yıllardır akıttıkları kan akıllarına gelmiyor. sönen ocaklar hiç umurlarında değil, Gavurunki can, müslümanın balcan...
Güçlü devamlı haklı ya .. yalancı Demokrasi ve sözde insan haklarında bu yazıyor. Gerçek Dinde suçsuz bir insanı öldürmek Dünya ve içindekiler kadar büyük günahtır. Velevki gayri müslim olsa bile..

Tüm şiddet olaylarını lanetliyorum. Sahte müslümanlardan, Dini kendi çıkarı için kullananlardan dolayı, tüm insan lığı bataklıktan kurtaracak mübarek İslam Dinine saldıranlar Dinin aslına baksınlar adalet, merhamet, adil paylaşım,insana değeri,Müslümanların yaşayış ve yönetimlerinde arıyorlarsa yanılıyorlar.

bu sakat uyduruk din anlayış ve yaşayış gerçek Dinde yoktur. Nümune insana hasret kaldık.

Memur maaşlarına iki yıllık çok zam yapılmış ye ye bitmez...Sendikaya verdiğim emek haram olsun emeklisini fitre zekata muhtaç edenler utansın troller istediği kadar davul çalsın. ilimiz Alimlerimizden Aşı olun çağrısı yapılmış aşı olmak vaciptir demişler aşı olalım da dini kılıf nerden çıkıyor. Devlet eliyle müslüman halk haramlara bulaştırılırken, bu alimlerimizden sosyal medyada bir kelime duymadık görevi branşı olmadan aşı sever olmak, siyasete alet olmak alimlere yakışmaz diye düşünüyorum. Yine alimlerimize saygılıyız.
Ey Dine, Dinin ilkelerine saldıranlar irtica, laiklik elden gidiyor naralarını bırakın. Sizin Dini niz size, bizim Dinimiz bize,Sizden da ha çok devletçi anlayışlar var unutmayın. Vesselam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.